20 Kasım 2016 Pazar

n11.com'da Masterpass™ ile Axessleyenler kazanıyor!-mastercard olan tum kartlarda gecerli

Axess'inizi tanımladığınız Masterpass™ ile ödemesini yapmak üzere , 11-30 Kasım 2016 tarihleri arasında www.n11.com veya n11 mobil uygulamasından yapacağınız 50 TL ve üzeri ilk alışverişinize 22 TL değerinde mobil kupon hediye!
Kampanya detayları:
  • Axess'inizi tanımladığınız Masterpass™ ile ödemesini yapmak üzere , 11-30 Kasım 2016 tarihleri arasında www.n11.com veya n11 mobil uygulamasından yapacağınız 50 TL ve üzeri ilk alışverişinize 22 TL değerinde mobil kupon hediye edilecektir.
  • Kampanyadan yararlanmak için ödeme yapmadan önce Axess'inizi Masterpass™‘e kaydetmeniz gerekmektedir. Kartınızı kaydettikten sonra ödeme adımına geldiğinizde Masterpass™ ile ödemeyi seçerek kampanyadan yararlanabilirsiniz.
  • Kampanya kapsamında verilecek indirim kuponunu kazanmak isteyen Axess müşterilerinin n11.com’a üye olmaları gerekmektedir.
  • Kampanyadan kazanılacak kuponlar yalnızca n11 mobil uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde kullanılabilecektir.
  • Kampanyadan kazanılacak indirim kuponları 2 Aralık 2016 tarihinde müşterilerin n11.com’daki hesaplarına yüklenilecektir. Kuponlar 11 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli olacaktır.
  • Bir müşteri kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir ve kupon kodu tek kullanımlıktır. Aynı kişinin farklı üyeliklerle kampanyadan faydalanmaya çalışmasının tespit edilmesi halinde siparişi iptal edilecektir.
  • Kazanılan kuponlar; Altın & Gümüş, Toptan Satış, Sim Kart & Hat, Süpermarket, Bebek Bezi Islak Mendil kategorileri hariç tüm kategorilerde geçerlidir. Müşterilerin kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade etmesi durumunda, kampanya halen devam ediyorsa kupon alıcının hesabına tekrar yüklenir. Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.
  • Kampanya kapsamında yüklenilen kupon, n11.com'daki diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.
  • Kampanya kapsamında verilecek indirimler kota ile sınırlı olup n11 ve Masterpass™ kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen müşterilerimiz www.n11.com web sitesin ziyaret edebilir.
n11 kampanya metni
Masterpass kampanyası nedir? n11.com üyeleri, 11 Kasım saat 00:00 ve 30 Kasım 2016 saat 23:59 tarihleri arasında n11.com ve n11 mobil uygulaması üzerinden Masterpass kullanarak yapacakları 50 TL ve üzeri ilk alışverişlerinden 22 TL değerinde mobil kupon kazanıyor.
Kuponu sadece mobil uygulamada mı kullanabilirim? 22 TL kupon yalnızca n11 mobil uygulamaları üzerinden yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
Kampanyadan kimler yararlanabilir? Kampanyadan, siparişini 1 Aralık saat 23:59'a kadar siparişini tamamlayanlar yararlanaibilir.
Kupon hesabıma ne zaman yüklenir? Kupon, 2 Aralık 2016 tarihinde hesaplara yüklenecektir.
Kuponun son kullanma tarihi nedir? Kupon, 11 Aralık 2016 saat 23.59’a kadar geçerlidir.
Kampanyaya bir kereden fazla katılabilir miyim? Bir üye kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir ve kupon kodu tek kullanımlıktır. Aynı kişinin farklı üyeliklerle kampanyadan faydalanmaya çalışmasının tespit edilmesi halinde siparişi iptal edilecektir.
Bu kampanyayı diğer kampanyalarla birleştirebilir miyim? Kampanya kapsamında yüklenilen kupon, n11.com'daki diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.
Kampanyaya katılmak için üye olmak zorunda mıyım? Kampanya kapsamında sadece n11.com üyeleri kupon kazanma hakkına sahiptir.
Kampanyadan kimler yararlanabilir? Kampanyadan sadece Masterpass’e kayıtlı kullanıcılar faydalanabilir. Masterpass’e önceden yapılan kayıtlar ve n11.com üzerinden yeni yapılacak kayıtlar kampanyaya dahildir.
Kuponlar hangi kategorilerde geçerlidir? Kazanılan kuponlar; Altın & Gümüş, Toptan Satış, Sim Kart & Hat, Süpermarket, Bebek Bezi Islak Mendil kategorileri hariç tüm kategorilerde geçerlidir.
Banka puanlarımı bu kampanyada kullanabilir miyim? Akbank, Finansbank, Halkbank ve Garanti Bankası kredi kartı ve para kartlarındaki puanlar kullanılabilir. İş Bankası ve Yapı Kredi kartlarındaki puanlar yalnızca bu bankalar n11.com ile kampanya yaptığında kullanılabilir.
Ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir miyim? Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi kartlarıyla yapacağınız ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir, kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş Bankası işlemlerinde ise banka puanı kullanmak için harcama tutarınız kadar puanınızın olması gerekir.
Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL’lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş bankası kartlarında ise 80 TL’lik ürünü almanız için 80 TL’lik puanınızın olması gerekir.
Kupon kullandığım alışverişi iptal veya iade ettiğimde ne olur? Alıcı; kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon alıcının hesabına tekrar yüklenir. Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.
Kupon kullandığım alışverişi satıcı iptal ederse ne olur? Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder