9 Şubat 2017 Perşembe

14 Şubat'ta 14 TL Worldpuan!

Yapı Kredi Cüzdan'a özel Sevgililer Günü'nde yapacağınız kafe, restoran, sinema ve tiyatroda toplam 100 TL ve üzeri alışverişinize 14 TL Worldpuan!

Kampanya Koşulları
Kampanyaya 14 Şubat günü Yapı Kredi Cüzdan’dan katılım yapabilirsiniz.

Kampanya kapsamında Sevgililer Günü’ne özel 14 Şubat 2017’de kafe, bar, restoran, fast-food, sinema ve tiyatro sektörlerindeki toplamda 100 TL ve üzeri alışverişlerde 14 TL puan
kazanılmaktadır. Kampanya yalnızca bireysel kredi kartı ile tüm bankaların POS’larından yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 14 TL puan kazanabilir. Aynı gün aynı üye işyerinden yapılan ilk işlem kampanyaya dahil edilecektir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için `Kampanyalar’ alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 17 Şubat 2017 tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 28 Şubat 2017'dır. Kullanılmayan puanlar 1 Mart 2017 tarihinde geri alınacaktır. Business kartlar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler ve internet alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder