7 Şubat 2017 Salı

CardFinans'tan Trendyol.com'da anında 20 TL indirim!

CardFinans bireysel kredi kartınızla Şubat ayı boyunca Trendyol.com‘da yapacağınız 200TL ve üzeri ilk alışverişe anında 20TL indirim fırsatı!

20 TL indirim kampanyası, 1-28 Şubat 2017 tarihleri arasında trendyol.com’da kampanya kapsamında yapılacak ilk alışverişte geçerli olup, indirim ödeme sayfasına gelindiğinde sepete otomatik olarak yansıyacaktır.

Bireysel banka kartları, ticari kredi ve banka kartları, sanal kartlar, ParaPuan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya firmanın hediye çeki kullanımlarında geçerli değildir ve diğer çek, indirim ve promosyon kampanyalarıyla birleştirilemez.
www.trendyol.com'un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi www.trendyol.com 'den  alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Kampanya kapsamında  www.trendyol.com ‘dan yapılacak alımlarla ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler  ’un 0 212 331 0 200 numaralı müşteri danışma hattına iletebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder