7 Şubat 2017 Salı

markafoni.com’da 25 TL VAKIF Worldpuan!

VakıfBank Worldcard ile 1-28 Şubat 2017 tarihleri arasında markafoni.com’dan tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişinize 25 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez ve en fazla 25 TL Worldpuan kazanma hakkına sahiptir.
Kazanılan Worldpuan'lar 9 Mart 2017 tarihine kadar alışveriş yapılan bireysel ve kullanıma açık kredi kartına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 20 Mart 2017’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Mart 2017 itibari ile geri alınacaktır.

Kampanya katılımı için Bankamızda kayıtlı cep telefonundan MARKAFONİ yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kredi kartının son 6 hanesinin SMS ile 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya katılımı için MARKAFONİ kelimesinin bitişik yazılması gerekmekte olup, sms gönderimi yanlış gerçekleştiğinde, puan kazanımı gerçekleşmeyecektir.
BusinessCard’lar, Bankomat Kartlar ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
Kampanya süresince peşin ve taksitli alışverişlerinden kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
VakıfBank ve markafoni.com kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder