2 Şubat 2017 Perşembe

PEGASUS Şubat Ayı Uç Uç Kampanyası – Yurt Dışında Tüm Hatlar %30 İndirimli

%30 indirimli Uç Uç günleri tüm yurt dışı hatlar için başladı!


15 Mart - 22 Haziran tarihleri arasındaki uçuşlarda kullanabileceğin bu fırsatı kaçırmamak için hemen Pegasus Plus’a ücretsiz üye olup biletini www.flypgs.com, ya da mobil uygulamamız üzerinden al, Pegasus Plus ayrıcalığı ile seyahat etmenin tadını çıkar! Son gün 3 Şubat!
Kampanyadan yararlanmak için üye değilsen hemen Pegasus Plus’a ücretsiz üye ol ve flypgs.com veya mobil uygulamamız üzerinden Pegasus Plus hesabınızla giriş yaparak kampanya dahilindeki uçuşlarımız ve belirtilen tarihlerde rezervasyonunuzu oluştur, sen de kampanyanın tadını çıkar!
Kampanya Kuralları:
  1. www.flypgs.com ya da mobil uygulama üzerinden uçuşunu gerçekleştirmek istediğin kampanya dahilindeki tarihi seç. Kampanyadan yararlanmak için Ödeme ekranına kadar ilerle. Ödeme ekranında bilgilerini doldurduktan sonra Kampanyalar altındaki "Dış Hatlar %30 İndirimli" seçeneğini işaretle. Onayla butonuna bastığında %30 indirimin toplam tutarda uygulandığını göreceksin.
  2. Kampanyaya tüm dış hatlar dahildir.
  3. Satış tarihi: 2 – 3 Şubat 2017 
  4. Uçuş tarihi: 15 Mart – 22 Haziran 2017
  5. Aşağıdaki tarih aralıkları kampanya kapsamı dışındadır:
    28 Nisan - 2 Mayıs 2017
    18 Mayıs - 22 Mayıs 2017
    8 Haziran - 12 Haziran 2017
  6. Kampanyaya (Kıbrıs hariç) tüm dış hatlar dahildir.
  7. Kampanya : Pegasus Plus üyelerine toplam ücret üzerinden %30 indirim
  8. Bu kampanya sadece Pegasus Plus üyelerine uygulanır.
  9. Kampanyadan faydalanabilmek için rezervasyon Pegasus Plus üye girişi yapılarak oluşturulmalıdır veya yolcu bilgileri alanında Pegasus Plus üye numarası (cep telefonu numarası) yazılmış olmalıdır. Aynı rezervasyonda birden fazla misafir bulunması durumunda Pegasus Plus üye numarasını (cep telefonu numarası) yazan tüm misafirlerimiz kampanyadan faydalanacaklardır.
  10. Kampanya yalnızca flypgs.com, mobil site ve Pegasus mobil uygulaması aracılığıyla satın alınan biletlerde geçerlidir. 
  11. Kampanya başka bir puan veya indirim kampanyasıyla birleştirilemez. 
  12. İptal , iade ve değişiklik için ücret sınıfının kuralları geçerli olur. 
  13. Pegasus kampanya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder