5 Temmuz 2017 Çarşamba

marketpaketi.com’da 45 TL’ye Varan MaxiPuan!

​marketpaketi.com’da Maximum Mobil’e özel 01 – 31  Temmuz 2017 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla tek seferde  ve farklı günlerde yapacağınız 150 TL ve üzeri ilk peşin  alışverişe 10 TL , ikinci peşin alışverişe 15 TL , üçüncü peşin alışverişe 20 TL olmak üzere toplamda 45 TL MaxiPuan!

Katılmak için:


Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Unutmayın, kampanyamız sadece Maximum Mobil’den katılımlarda geçerli.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı  ile yapılan işlemler, iptal, iade işlemleri, Ziraat Maximum Kartlar ve diğer banka kartları ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 10 Ağustos 2017 tarihinde en son kullandığınız  kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 24 Ağustos 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya , kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 15 TL MaxiPuan kazanabilir.

Kampanya Detayları:
• Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Kampanyadan bir defa faydalanabilirsiniz. Kampanya kapsamında azami 45 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.
• Kampanya yalnızca katılım talebini Maximum Mobil’den ileten İş Bankası Maximum özellikli kredi kartı sahipleri için geçerlidir.
• İptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.
• Maximiles'ınıza yüklenen MaxiPuan’ları Maximiles’ınızla kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder