17 Ağustos 2017 Perşembe

gittigidiyor.com’da 100 TL’ye varan MaxiPuan Ayrıcalığı!

Başlangıç Tarihi 16.08.2017
Bitiş Tarihi 31.08.2017

Gittigidiyor.com’dan 16-31 Ağustos 2017 tarihleri arasında tek seferde gerçekleştirilecek peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri ilk alışverişe 30 TL, 1000 TL ve üzeri ilk alışverişe 70 TL MaxiPuan,  kampanyaya Maximum Mobil uygulamasından katılan müşterilere ilave 30 TL MaxiPuan!

Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.



Katılmak için: 3 farklı şekilde katılım sağlayabilirsiniz.

• Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir
• SMS göndererek kampanyaya katılmak için GITTIGIDIYOR yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numarasından, İş Bankası kart sahipleri 4402'ye, Ziraat Maximum Kart sahipleri 4757'ye SMS göndermelidir. Gönderilecek SMS’ler, GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.
• Hemen bu sayfadan katılmak için “Katıl” butonundan açılan formu doldurup “Gönder”e tıklayabilirsiniz.

Unutmayın, ilave 30 TL MaxiPuan sadece Maximum Mobil’den katılımlarda geçerli.


Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli) ve Bankamatik Kartı, Ziraat Maximum Kartlar.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Online ödeme şirketleri aracılığı ile gerçekleştireceğiniz işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Ürün gruplarında uygulanacak taksit adetleri 27 Eylül 2016 tarihinde 29840 no’lu Resmi Gazete’de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik doğrultusunda belirlenmektedir. Yasal düzenleme uyarınca cep telefonu satışlarında taksitlendirme yapılamamaktadır.
Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız kampanya bitiminden sonra 15 Eylül 2017 tarihine kadar kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 25 Eylül 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir. Ziraat Maximum Kart sahipleri sadece SMS göndererek katılabilir ve en fazla 70 TL MaxiPuan kazanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder