10 Ağustos 2017 Perşembe

Giyim ve Market Alışverişinize 25 TL MaxiPuan!

​​Maximum Mobil’e özel, Maximum anlaşmalı giyim ve market sektörlerinde yer alan işyerlerinden 7-24 Ağustos 2017 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri 3. alışverişinize 25 TL MaxiPuan!

Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için:


• Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirmek için: maximum.com.tr/indir

Unutmayın, 25 TL MaxiPuan sadece Maximum Mobil’den katılımlarda geçerlidir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Ziraat Maximum Kartlar, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: Maximum üyesi giyim sektöründe yer alan işyerlerinde yapılacak hem peşin hem de taksitli işlemler kampanyaya dahildir. MaxiPuan’larınız kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 17 Eylül 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir. Kampanya Maximum üyesi giyim ve market sektörlerinden farklı günde ve tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişleri kapsamaktadır. Kampanyaya sadece Maximum Mobil’den katılınabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder