30 Ağustos 2017 Çarşamba

Okul Market Giyim Sektörlerinde 60 TL'ye Varan MaxiPuan!

25 Ağustos – 25 Eylül tarihleri arasında market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kırtasiye, kozmetik sektörlerindeki Maximum özellikli POS cihazlarından farklı günlerde ve tek seferde 100 TL ve üzeri 5. alışverişe 40 TL MaxiPuan!

Üstelik kampanyaya Maximum Mobil uygulaması üzerinden katılanlara ilave 20 TL ile birlikte toplam 60 TL MaxiPuan!


Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için: Maximum Mobil’de ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Bu sayfadaki Katıl butonu üzerinden de katılabilirsiniz. Ziraat Maximum Kart sahipleri yalnızca SMS göndererek kampanyaya katılabilir. SMS ile katılmak için OKUL yazıp boşluk bırakılarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından İş Bankası kart sahipleri 4402’ye, Ziraat Maximum Kart sahipleri ise 4757’ye göndermelidir.  Gönderilen SMS’ler GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.

Kampanyaya dâhil olan işlemler:   İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli), Ziraat Maximum Kartlar kampanyaya dahildir. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahilken aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerin sadece biri kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası kartlarıyla yapılan alışverişler birleştirilememektedir.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar 3 Ekim 2017 tarihinde kampanya kapsamında son kullanılan karta yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 19 Ekim 2017 olup kullanılmayan puanlar 20 Ekim 2017 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.  Kampanya diğer çek, indirim, avantaj ve promosyonlarla birleştirilemez. Maximiles’a yüklenen puanlar yalnızca Maximiles ile, Bankamatik Kartı’na yüklenen puanlar yalnızca Bankamatik Kartı ile kullanılabilecektir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 60 TL MaxiPuan kazanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder