1 Ağustos 2017 Salı

PARAF- Parafly ile Tekzen’de 250'ye 25 TL İndirim Fırsatı!

Kampanya 01-31 Ağustos 2017 tarihleri arasında Tekzen mağazalarında ve tekzen.com.tr’de Paraf POS’undan yapılacak işlemlerde geçerli olacaktır.
Kampanya kodu 1 Ağustos 2017 tarihinde tüm müşterilere SMS olarak iletilecek ve kampanya döneminde Parafly kredi kartları ile tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri tüm işlemlerde geçerli olacaktır.

Kampanya kodunun kullanılması ile kasada anında 25 TL indirim uygulanacak, Parafly kredi kartınızdan indirimli tutar tahsil edilecektir.
Kampanyadan faydalanabilmek için kampanya kodu, Tekzen mağazalarında kasa görevlisine ibraz edilmeli, tekzen.com.tr'de ise satın alım aşamasında ilgili alana girilmelidir.
Kampanya kodu ibraz edemeyen müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır.
Tek fişte/faturada sadece 1 adet kod kullanılabilecek, yapılan alışveriş parçalı olarak ödenemeyecektir.
Her müşteri kampanya boyunca aynı indirim kodu ile farklı tarihlerde birden fazla 25 TL indirimden yaralanabilecektir, kampanya kodu çok kullanımlıdır.
Kampanya tarihi sona erdiğinde indirim kodları kullanılamayacaktır.
Bu kampanya Tekzen ‘in diğer kampanyaları ile birleştirilemez, kampanyalı ürünlerde ve insertte bulunan ürünlerde geçerli değildir.
Kampanya kodu kullanılarak indirimli alınan ürünlerin iadesinde, indirim tutarı iade ürün bedelinden düşülecektir.
Kampanya toplu satış müşterileri için geçerli değildir ve stoklarla sınırlıdır.
Kampanyaya Ek kart ve Sanal Kart dahil, ParafPara kullanılarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri dahil değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder