30 Ağustos 2017 Çarşamba

VakıfBank Worldcard'dan 50 TL Worldpuan!

VakıfBank Worldcard ile 26 Ağustos - 24 Eylül 2017 tarihleri arasında World üyesi gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat, kasap, manav, şarküteri, eğitim ve kırtasiye sektörlerinde yapacağınız alışverişler için geçerlidir.
Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL, toplamda 50 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.
Kampanyaya ticari kartlar, Bankomat kartlar, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
Sanal kartla yapılan harcamalar ve seçili internet siteleri kampanyaya dahildir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 28 Eylül 2017 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık kredi kartına yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 8 Ekim 2017’dir.
Kullanılmayan Worldpuan’lar 9 Ekim 2017 tarihinde geri alınacaktır.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
Alışverişlerin World POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
Kampanyaya dahil alışverişler için Yapı Kredi Bankası sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
VakıfBank ve Yapı Kredi Bankası kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
Geçerli internet siteleri: Abercrombie&Fitch, Adidas, Adil Işık, Afrodit, Altınyıldız Classics, Armaggan, Avva, Ayakkabı Dünyası, Aydınlı Hazır Giyim, Ayyıldız Collection, Bambi Ayakkabı, Barçın Spor, Batik, Benetton, Bershka.com, Beta Ayakkabı, Beymen, Beymen Business, Bilstore, Bisse, Bizimtoptan, Boyner Mağazaları, Boyner Tatil, Brandroom, Brandy’s, Brooks Brothers, Cacharel, CarrefourSa, Civil, Colins-Loft, Collezione, Çift Geyik Karaca, Dagi, Damat-Tween, Decathlon, Defacto, Deichmann Ayakkabıcılık, Deriden, Derimod, Desa, Divarese, Dockers, DS Damat, Efor, Elle, Erol Kundura, Faik Sönmez, Flo Shoe Store, Forever New, Gant, GAP, Gusto, Günkut Saat, Hatemoğlu, Home Store, Hotiç, Hummel, Imaginarium, İGS, İpekyol, Joker/Maxitoys, Kanz Shop, Kemal Tanca, Kiğılı, Kip, Kom, Konyalı Saat, Koray Spor, Koton, Kundo.co, Kyo My Friend, Lacoste, Lcwaikiki.com, Lescon, Lezzetlihediye.com, Locopoco, Mango, Marka Park, MassimoDutti.com, mavi.com, Mothercare, Mudo City, Network, Nine West, Occasion, Oxxo, Oysho.com, ozdilekteyim.com, Panço, Park Bravo, Penti World, Pierre Cardin, Pullandbear.com, Quantum Watches, Ramsey, Roman, Saat&Saat, Sabri Özel, Sanalmarket.com.tr, Sarar Shop, Silk-Cashmere, So Chic, Sport Point, Stradivarius.com, Superstep, Swatch Shop, Tchibo, Tergan, Tiffany, Togo, Toyyz Shop, Tudors, U.S.Polo, Vakko, Vakko İndirim, Vepa 62, Yargıcı, Yeşil, YKM, Wepublic, W-Vakko, Zara.com, Zarahome.com, www.1v1y.com, www.bonprix.com.tr, www.e-bebek.com, www.e-hamal.com, www.lidyana.com, www.memlekettengelsin.com, www.mizu.com, www.modacruz.com, www.modaelinizde.com, www.modagram.com, www.sekiz.com, www.shopigo.com, www.tazemasa.com, www.unnado.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder