2 Ekim 2017 Pazartesi

Koton.com’da 120 TL ve üzeri alışverişlerinizde 20 TL indirim!

21 Eylül - 11 Ekim 2017 tarihleri arasında, kredi kartı borcu veya fatura ödeme işlemlerinden birini Garanti Cep veya Garanti İnternet üzerinden gerçekleştirin, koton.com adresinde 120 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli      20 TL indirim kazanın!
İndirimi nasıl kazanabilirsiniz?
Garanti Cep/İnternet’ten kredi kartı veya fatura ödeme işlemlerinden birini yaptığınızda cep telefonunuza indirim kodu SMS ile gelecektir. İndirim kodunuza dilediğiniz zaman Garanti Cep veya Garanti İnternet’teki “Kampanyalar” alanından ulaşabilirsiniz.
Ne zamana kadar kullanabilirsiniz?

İndirim kodunu en geç 31 Ekim 2017 tarihine kadar kullanabilirsiniz.
Garanti İnternet'e Giriş
Garanti Cep'e Giriş
Kampanya Detayları
Kampanya kapsamında, 21 Eylül – 11 Ekim 2017 tarihleri arasında koton.com adresinde 120 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 20 TL değerinde indirim kazanacaktır.
Kişiye özel üretilen indirim kodları, en geç  31 Ekim 2017 tarihine ve saat; 23:59’a kadar kullanılmalıdır.
Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 1 indirim kodu kazanabilir.
İndirime ilişkin kodlar, kredi kartı borcu veya fatura ödeme işlemlerinden birini Garanti Cep veya Garanti İnternet üzerinden gerçekleştiren müşterilerimize kısa mesaj yoluyla iletilecektir.
İndirim kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır.
İndirim kampanyası farklı kampanyalar ile birleştirilemez.
İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz.
İndirim kodu ile yapılan alışverişler dahilindeki ürünlerin iadesi halinde indirim bedeli, iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır.
Müşteri tarafından iptal/iade edilen siparişler için kazanılan indirim kodu iptal edilir.
Ürünler stoklarla sınırlıdır.
İndirim tarifelerinden yararlanılması, ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi T. Garanti Bankası A.Ş. sorumluluğunda değildir.
Koton ve Garanti Bankası A.Ş, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder