1 Aralık 2017 Cuma

Yılbaşı alışverişlerinize 70,000 Membership Rewards puan hediye!

Kampanya Geçerlilik tarihi: 1 Aralık 2017- 1 Ocak 2018

Nasıl Kazanırım ?

İlk 4 adet 300 TL ve üzeri harcamanın her birine 10,000 Membership Rewards Puan, 5.alışverişe 30,000 Membership Rewards Puan hediye edilecektir.

Katılmak İçin

Kampanyadan yararlanmak için ilk işlemden önce YENIYIL yazıp 3340’a (yurtdışından:+90 532 752 3340’a) sms gönderilmesi ya da Bonus Flaş uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklanması gerekmektedir.

Diğer bilgiler

Kampanya tarihlerinde gerçekleştirilen, SMS gönderim tarihinden önceki işlemler veya Bonus Flaş üzerinde Hemen Tıkla butonu tıklanmadan önce gerçekleştirilen işlemler  kampanyaya dahil edilmeyecektir.
Kampanyadan kazanılan puanlar 3 Ocak itibariyle ekstrelere yansıyacaktır.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyaya dahil tüm kartları ile toplamda en fazla 70.000 Membership Rewards Puan kazanabilir.
Kampanyaya tüm sektörlerde yapılacak 300 TL ve üzeri harcamalar kampanyaya dahildir.
Aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların ilki kampanya kapsamında sayılacaktır.
Yurtiçi ve yurtdışı harcamalar kampanyaya dahildir.
Asıl ve ek kartlar kampanyaya dahildir.
Taksitli ve tek çekim harcamalar kampanyaya dahildir.
Kazanılan Membership Rewards puanlar ile Seyahat Programı kapsamındaki anlaşmalı otel ve havayollarının sadakat puanlarına puan çevirimi yapılabilir, www.membershiprewards.com.tr Online hediye kataloğundan çok çeşitli ürün ve hizmetler alınabilir veya American Express Seyahat ve Concierge Hattı: 0212 310 2315'ten alınacak uçak bileti, seyahat, konser bileti veya spa ödemesi yapılabilir. Seyahat ve Concierge hattı'ndaki kullanımlarda puanlar 2 kat değerlidir.
Bonus American Express, Miles&Smiles American Express ve American Express ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,60 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,415 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
Kampanya katılımı Garanti Bankası'na kayıtlı cep telefonu üzerinden gerçekleştirilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder