24 Şubat 2018 Cumartesi

Migros, Kipa ve Sanal Market'te Money Bonus ile yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişe 30 Money! 23-25 Şubat 2018

Nasıl Kazanırım :

Migros, 5M Migros, Migrosjet , Macrocenter veya Sanal Marketten Money Bonus kredi kartı ile yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlere 30 Money hediye! Her müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 30 Money kazanabilir.

Katılmak İçin:


Kampanya kapsamında yapılması gereken alışverişlerde öncelikle Kart sahiplerinin kampanyaya katılabilmesi için BonusFlaş uygulamasını akıllı telefonlarına indirmiş olmaları, kart bilgileri ile giriş yapmaları ve uygulama üzerinden ilk alışverişten önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamaları gerekmektedir. Sonrasında kasa işlemine Money Bonus kredi kartı ile başlanması ve ödemenin de Money Bonus kredi kartı ile yapılması gerekmektedir.

Kampanya Başlangıcı - Bitiş Tarihi:

23-25 Şubat 2018

Bonus Geçerlilik Tarihi:

1-11 Mart 2018

Diğer bilgiler:

BonusFlaş’a özel Money Bonus ile Migros, 5M Migros, Migrosjet, Macrocenter, Kipa veya Sanal Market’ten tek seferde 150 TL ve üzeri harcamaya 30 Money hediye edilecektir.
Kampanya BonusFlaş uygulamasına özeldir.
Kart sahiplerinin kampanyaya katılabilmesi için BonusFlaş uygulamasını akıllı telefonlarına indirmiş olmaları, kart bilgileri ile giriş yapmaları ve uygulama üzerinden ilk alışverişten önce "Hemen Katıl" butonunu tıklamaları gerekmektedir.
BonusFlaş uygulaması Google Play veya Apple Store üzerinden indirilebilir.
BonusFlaş uygulaması ile kampanyaya katılmadan yapılan harcamalar kampanya haricinde olup, geçmişe yönelik yararlandırma yapılmayacaktır.
Kampanya müşteri bazındadır.
Her müşteri kampanyadan en fazla 30 Money kazanabilir.
Kazanılan Money 1 Mart 2018 tarihinde kartlara yüklenecektir. Kazanılan Money 1 – 11 Mart 2018 arasında kullanılabilir 11 Mart’a kadar kullanılmayan Money 12 Mart itibariyle geri alınacaktır.
Kampanyaya sadece Money Bonus kredi kartı dahildir. Kampanyadan faydalanmak için işleme Money Bonus ile başlanmalı ve ödeme Money Bonus ile yapılmalıdır.
Kampanyaya alkol, sigara, TL yükleme, elektrikli-elektronik ürünler, puan ku llanımları hariçtir.
Kampanyaya peşin ya da taksitli harcamalar dahildir.
Tütün ve içki alışverişleri, TL/dakika yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan yararlanabilmek için mağazada kampanyanın tanımlı olduğu Garanti POS cihazından işlem yapılması gerekmektedir.
İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Ayrıntılı bilgi için: www.moneybonus.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder