2 Mart 2018 Cuma

AXESS E-BEBEK 150 YE 20 TL CHİP PARA KAMPANYASI

1 – 31 Mart tarihleri arasında ebebek mağazalarında ve ebebek.com’da tek çekim ve taksitli 150 TL ve üzeri ilk alışverişe 20 TL chip-para kampanyasında kazanılan chip-paralar aynı gün karta yansıyacaktır.
Kazanılacak chip-paralar ebebek mağazalarında kullanılabilecek, geçerlilik tarihi 15 Nisan 2018’dir. Kullanılmayan chip-para’lar 16 Nisan 2018 tarihinde geri alınacaktır. Kazanılan chip-para’lar ebebek.com’dan yapılacak online alışverişlerde kullanılamamaktadır.

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "EBEBEK" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden  sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörler tarafından KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak ücretlendirilir.
Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
Kampanyaya dahil olacak kartlar; Axess, Wings, Free, Neo. Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar puan kampanyasına dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
Chip-para kampanyası müşteri bazındadır, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez faydalanabilir ve 20 TL chip-para kazanabilir.
Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder