1 Mart 2018 Perşembe

DENİZ BONUS ile Shell’de 30 TL indirim!

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

16 Şubat – 31 Mart 2018

Bonus üyesi SHELL istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 100 TL ve üzeri otogaz ya da Dynaflex teknolojisi ile geliştirilmiş akaryakıt harcaması yapın; DenizKartum uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 30 TL indirim, SMS ile kampanyaya katılarak 25 TL indirim kazanın.

DİĞER BİLGİLER


Kampanya 16 Şubat – 31 Mart 2018 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında otogaz ve/veya Dynaflex teknolojisi ile geliştirilen akaryakıt alımlarında geçerlidir.
Kampanyada yapılan 4 defa 100 TL ve üzeri işlemler 25 TL indirim kazanacaktır. Kampanyaya DenizKartım aracılığı ile katılan kart sahipleri 30 TL indirim kazanacaktır.
Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir. Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 100 TL ve üzeri harcamaların sadece ilki kampanyaya dahildir.
Kampanya müşteri bazındadır SMS ile katılanlar en fazla 25TL indirim, DenizKartım ile katılanlar en fazla 30TL indirim kazanabilir.
Kampanya indirimi; 6 Nisan 16 Nisan 2018 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında yapacağınız 5. Harcamanıza istinaden yansıtılacaktır.
Kampanyaya Deniz Bonus dahildir. Ptt Bonus ve Net kart dahil değildir.
DenizBank Bonus Business Kartlar kampanyaya dahildir. Sadece şahıs şirketi sahibi müşteriler DenizBank Bonus Business Kartları ile kampanyaya katılım sağlayabilmektedir. Tüzel müşteriler kampanyaya dahil değildir
Kampanyaya katılım için; harcamadan önce "SHELL" yazıp 3280'e sms gönderin veya DenizKartım uygulaması üzerinden Shell kampanyasına hemen katılın.
Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
İşlemler mutlaka Bonus POS'undan geçmelidir.
Gönderilen SMS ler, DenizBank sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
Bankada kayıtlı numarasıyla gönderilen katılım SMS'inden sonraki işlemler dikkate alınır ve her bir operatör kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
DenizBank ve Shell kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder