2 Mart 2018 Cuma

Garanti Cep/İnternet işlemlerinize Morhipo’da geçerli indirim fırsatı!

1 - 18 Mart 2018 tarihleri arasında Garanti Cep veya Garanti İnternet’ten kredi kartı borcu, fatura ödeme veya para transferi işlemi gerçekleştirin, Morhipo.com’da elektrik-elektronik ürünleri ve özel indirim kulübü ürünleri hariç sezon ürünlerinde geçerli 200 TL alışverişlerinize 20 TL indirim kazanın!
İndirimi nasıl kazanabilirsiniz?

Garanti Cep veya Garanti İnternet’ten kredi kartı borcu, fatura ödeme veya para transferi işlemlerinden herhangi birini yaptığınızda indirim kodu cep telefonunuza SMS ile iletilecektir. İndirim kodunuza dilediğiniz zaman Garanti Cep veya Garanti İnternet’teki “Kampanyalar” alanından ulaşabilirsiniz.
Kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz?
Kodlar, Morhipo.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden “Sepetim” sayfasında, “Hediye Çekleri” alanına yazılarak kullanılabilir.
İndirim kodunu ne zamana kadar kullanabilirsiniz?
İndirim kodu 31 Mart 2018 tarihine kadar Morhipo.comadresinde geçerlidir.
İndirime ilişkin kodlar, 1 - 18 Mart 2018 tarihleri arasında Garanti Cep ya da İnternet’ten kredi kartı borcu, fatura ödeme veya para transferi işlemi yapan bireysel müşterimize kısa mesaj yoluyla iletilecektir.
İndirime ilişkin kodlar, Morhipo.com web sitesinden veya mobil uygulamasında elektrik-elektronik ürünleri ve özel indirim kulübü ürünleri hariç sezon ürünlerinde geçerli 200 TL alışverişlerinize 20 TL indirim fırsatı sunar.
Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 1 indirim kodu kazanabilir.
İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
İndirim kampanyası farklı kampanyalar ile birleştirilemez.
İndirim kodları, sepet adımında “Hediye Çeki Kodu Gir” alanına girilmelidir, indirim otomatik olarak uygulanacaktır.
İndirimden faydalanabilmek için morhipo.com üyesi olunması gerekmektedir.
İptal ve iade durumlarında indirim kodu tekrardan kullanılamaz.
Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz.
Kişiye özel üretilen kodlar, en geç 31 Mart 2018 tarihine ve saat; 23:59’a kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir.
İndirim tarifelerinden yararlanılması, ürün teslimi, iadesi veya cayma hakkı talebinin yerine getirilmesi T. Garanti Bankası A.Ş. sorumluluğunda değildir.
Kampanya kapsamında yapılacak alışverişe konu üründe herhangi bir hata, ayıp veya geç teslim ya da yanlış ürün teslimi ya da stok yetersizliği nedeniyle ürününün teslim edilmemesinden T. Garanti Bankası A.Ş. sorumlu değildir.
T. Garanti Bankası ve Fırsat Elektronik Tic. Ve San. A.Ş. kampanya süresini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder