31 Mayıs 2016 Salı

Nuvo TLcard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye!

Nuvo TLcard’ın ile Online Alışveriş, Giyim, Kafe-Restaurant, Kültür-Sanat ve diğer sektörlerde yapacağın harcalamalarında toplam 25 TL Puan seni bekliyor!
Katılmak için 1 Mayıs – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında NUVO yazıp bir boşluk bırakıp 11 haneli TC Kimlik numaranı 4470’e göndermen yeterli.
Nuvo TLcard'ın ile internetten alışveriş yapabilmek için 3 Boyutlu Güvenlik (3D Secure) sistemine kayıt olman gerekmektedir, kayıt olmak veya kayıtlı bilgilerini değiştirmek için hemen tıkla!

Kampanya Koşulları

  • Kampanya Nuvo müşterilerine özel olup, 1 Mayıs – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Bir takvim ayında, Nuvo TLcard ile tek seferde 25 TL ve üzeri yapılan alışverişlerde her sektör için 5 TL, tüm alışverişlerde toplam 25 TL puan kazanılabilir.
  • Kampanyaya giyim, online alışveriş, giyim, kafe- restaurant, kültür-sanat ve diğer sektörlerde gerçekleştirilecek harcamalar dahildir.
  • Kampanyaya katılmak için NUVO yazıp bir boşluk bırakıp 11 haneli TCK numaranı 4470'e gönderilmesi gerekmektedir.
  • Online alışveriş, giyim, kafe- restaurant, kültür-sanat sektörlerine girmeyen sektörler "diğer sektör" kategorisi altında tek bir sektör olarak değerlendirilecektir.
  • Kampanyadan kazanılan puanlar bir sonraki ayın sonuna kadar yüklenecektir.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanya World Üye İşyerleri'nden yapılan alışverişlerde geçerlidir.
  • İptal, iade işlemleri ve puan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • İnternetten yapılan fatura ödemeleri, okul, yurt taksidi, vergi ve benzeri ödeme işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  • Puanların yüklenebilmesi için yükleme tarihinde Nuvo TLcard’ın açık ve müşterinin Nuvo üyeliğinin devam ediyor olması gerekmektedir.
  • Giyim, Kafe-Restaurant, Kültür-Sana ve Diğer kategori harcamaları fiziksel POS üzerinden yapılmalıdır. İnternet ve Sanal POS üzerinden yapılan tüm harcamalar "Online Alışveriş" kategorisi içinde sayılır.
  • Fatura, SGK, resmi kurum, vergi ve fatura ödemeleri kampanya kapsamına dahil değildir.
  • Puan kullanılarak yapılan harcamalar kampanya kapsamına dahil değildir.
  • Nuvo kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Akaryakıt ve gıda sektörlerinde 25 TL puan!

Nuvo TLcard ile akaryakıt ve gıda marketi sektörlerinde 50 TL ve üzeri her alışverişine %5, toplamda 25 TL puan hediye!
Katılmak için BAHAR yazıp bir boşluk bırakıp müşteri numaranı 4454’e göndermeniz yeterli.

Kampanya Koşulları

  • Kampanya 1 – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında tarihleri arasında, akaryakıt ve gıda marketi sektörlerinden tek seferde 50 TL ve üzeri her alışverişe %5 değerinde puan kazanılacaktır.
  • Kampanya World Üye İşyerleri’nden yapılan alışverişlerde geçerlidir.
  • Kampanya müşteri bazında geçerlidir ve bir müşteri kampanyadan en fazla 25 TL puan kazanabilir.
  • Kampanyaya katılmak için BAHAR yazıp bir boşluk bırakıp kart üzerinde yazan müşteri numarasının 4454’e gönderilmesi gerekmektedir.
  • Harcamaların tamamı bir sektörden veya ayrı ayrı sektörlerden olabilir.
  • Kampanyaya tüm Yapı Kredi bireysel banka kartları, TLcard, Play TLcard ve Nuvo TLcard dahildir. Business TLcard dahil değildir.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
  • Akaryakıt sektöründe yapılan işlemlerde sadece akaryakıt alışverişleri kampanyaya dahildir. Akaryakıt istasyonlarında yer alan marketlerden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • İptal, iade işlemleri ve puan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • İnternet harcamaları kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyadan kazanılan puanlar 24 Haziran 2016 tarihine kadar yüklenecektir

Yapı Kredi Cüzdan'a özel 28 Mayıs'ta giyim sektöründe 10 TL Worldpuan!

Yapı Kredi Cüzdan'a özel 28 Mayıs 2016 günü 18.00 - 24.00 saatleri arasında giyim sektöründe yapılacak tek seferde 100 TL ve üzeri alışverişe 10 TL Worldpuan!

Yapı Kredi Cüzdan uygulaması hakkında bilgi almak ve uygulamayı indirmek için tıklayınız.

Kampanya Koşulları
Kampanya yalnızca bireysel kredi kartı ile yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 10 TL puan kazanabilir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 7 Haziran 2016 tarihine kadar yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 18 Haziran 2016’dır. Kullanılmayan puanlar 19 Haziran 2016 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya yalnızca World üye işyerlerinde geçerlidir. Business kartlar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler ve internet alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.

25 Mayıs 2016 Çarşamba

Axess'ten Ay Sonu Fırsatı: 30 TL Chip-para!

Axess'inle, 31 Mayıs'a kadar, Axess işyeri olan akaryakıt istasyonları ve marketlerden yapacağın toplam 300 TL harcamaya 30 TL chip-para kazan!
Kampanyadan yararlanabilmek için ilk harcamadan önce SON yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak veya "Kampanyaya Katıl" butonunu tıklamak yeterli.
Kampanya detayları:
  • Kampanya 24-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir. 31 Mayıs 2016 saat 23:59’ dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.
  • Kampanyadan faydalanmaya başlamak için Axess sahiplerinin SON yazarak 4566’ya SMS göndermesi gerekmektedir. Free kart sahipleri ise FREESON yazıp 4566'ya göndererek 2,9 TL ücret karşılığı kampanyadan faydalanabilir.
  • Kayıt olduktan sonra, Axess ve Free asıl/ek kredi kartları ile akaryakıt ve market sektörlerinde faaliyet gösteren Axess işyerlerinde yapılacak toplam 300 TL harcamaya 30 TL chip-para kazanılabilir. Hem Axess hem Free ile kayıt olan müşteriler kampanya şartlarını gerçekleştirmeleri durumunda 60 TL chip-para kazanabilir.
  • Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt oldunuz bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
  • Kazanılan chip-paralar, 7 Haziran 2016'da işlem yapılan karta yüklenecektir.
  • İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
  • Neo, Wings ve ticari kartlar ile yapılan işlemler, nakit çekim işlemleri, chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • Katılım için gönderilen SMS’ler; Turkcell, Avea ve Vodafone tarafından 0,65 TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir.
  • Kampanyadan kazanılan chip-paraların kullanım süresi 7 gündür.
  • Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
  • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Axess'le Chip-paralarınız 2'ye Katlansın!

14-31 Mayıs tarihleri arasında Axess işyerlerinde 3 defa 150 TL ve üzeri alışveriş yapın, kartınızdaki chip-para kadar daha hediye edelim!

Kampanyadan yararlanabilmek için ilk harcamadan önce KATLA yazıp 4566’ya göndererek kayıt olmanız yeterli.

Kampanya detayları:

Kampanya 14-31 Mayıs 2016 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya kapsamında Axess üye işyerlerinde tek seferde yapacağınız peşin veya taksitli 150 TL ve üzeri 3. alışverişinizde en fazla 50 TL olmak üzere kartınızdaki chip-para kadar daha chip-para kazanabilirsiniz.
Kampanyadan faydalanmaya başlamak için KATLA yazarak 4566’ya SMS göndermeniz gerekmektedir. Free kart sahipleri FREE KATLA yazıp 4566'ya SMS göndererek kampanyaya dahil olabilirler. Free kredi kartı için kampanyaya katılım ücreti 2,9 TL'dir. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt oldunuz bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
Kampanyaya dahil olduktan sonra sadece Axess ve Free asıl/ek kredi kartlarınız ile kazanabileceğiniz toplam chip-para 50 TL ile sınırlıdır.
Chip-paranız, belirtilen tarihlerde, tüm sektörlerde yapacağınız 150 TL ve üzeri 3. harcamayı gerçekleştirmeniz durumunda 2 Haziran 2016'da kartınıza yüklenecektir.
Kampanyadan kazanılan chip-paraların kullanım süresi 15 gündür.
İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapacağınız 150 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir.
Wings, Neo ve ticari kartlar ile yapılan işlemler, nakit çekim işlemleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörler tarafından KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak ücretlendirilir.
Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

HEPSİBURADA CARD FİNANS KAMPANYASI 16-31 Mayıs 2016

16-31 Mayıs 2016 tarihleri arasında CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Artı Paket’e dahil Fix Card’ınızla www.hepsiburada.com ‘dan tek seferde yapacağınız ilk 500 TL ve üzeri alışverişinize 25 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL değerinde ParaPuan hediye edilecektir. ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin, kampanya boyunca "HEPSIBURADA" yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir. Alınacak kampanya katılım teyit mesajının ardından kampanya kapsamında harcama yapılacak kredi kartı bilgisi verilecektir. Kampanyadan faydalanabilmek için alışverişlerin bu kart ile yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir. Fix Card Artı Paket’e dahil müşteriler ParaPuan kampanyasından SMS gönderimi yapmaksızın faydalanabileceklerdir. ParaPuan ile yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir. Ticari kredi kartları, ticari banka kartları, sanal kartlar, banka kartları, Artı Paket’e dahil olmayan Fix Card’lar ile yapılan alışverişler, ParaPuan kullanılarak ve sanal kartla yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir. Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 50 TL değerinde ParaPuan kazanabileceklerdir. Ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir. Kazanılan ParaPuan’lar 6 Haziran 2016’da harcama yapılan karta yüklenecek; kullanılmayan ParaPuanlar 1 Ağustos 2016 tarihinde geri alınacaktır. Kazanılan ParaPuanlar, değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır. Ürün iadesinde, kalan sepet tutarına karşılık gelen hediye ParaPuan düşülecek ve kalan ParaPuan tutarı geri alınacak, sepet tutarının 500 TL’nin altına düştüğü durumda ise yüklenen ParaPuanın tamamı geri alınacaktır. ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ekstreye TL borcu olarak yansıtılacaktır. Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz. Fix Card “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Fix Card Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi almak için 0850 222 0 900’u arayabilirsiniz. Chipgold, ziynet altın ve diğer altın ürünleri ile hediye kartı, TL yükleme ürünleri ParaPuan kampanyasına dahil edilmemektedir. www.hepsiburada.com'un tüm müşterilerine sunduğu kampanyalar için detaylı bilgi www.hepsiburada.com ’dan alınabilir. Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

n11 world kampanyası 16 - 31 Mayıs 2016

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanya kapsamında 16 - 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Worldcard ile n11.com üzerinden tek seferde yapılacak 500 TL - 999 TL arasındaki peşin ve taksitli alışverişlere 25 TL Worldpuan, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli alışverişlere 50 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılan müşteriler 16 Mayıs saat 00:00 ve 31 Mayıs saat 23:59 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL - 999 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 25 TL'ye ek 25 TL ile toplam 50 TL Worldpuan, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde ise 50 TL'ye ek olarak 25 TL, toplam 75 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir.
Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
Yapı Kredi Cüzdan üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Uygulama içerisinde yer alan BANA ÖZEL alanından Kampanyaya Katıl butonuna basılmalıdır.Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak max. Worldpuan tutarı 75 TL’dir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 10 Haziran 2016 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Puanları son kullanım tarihi 21 Haziran 2016’dır. Kullanılmayan Worldpuanlar 22 Haziran 2016 tarihinde geri alınacaktır.
Yapı Kredi Cüzdan kampanyasından kazanılan ek 25 TL Worldpuan 29 Haziran 2016 tarihinde yüklenecek olup, 11 Temmuz 2016 tarihinde geri alınacaktır.
Business kartlar, banka kartları, iade ve iptal işlemleri ile Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil olup Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kazanılacak ek 25 TL puandan yararlanamazlar.
Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için N11 yazıp bir boşluk bırakıp, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için N11 yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için N11 yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesini SMS ile 6635’e gönderilmesi gerekmektedir
Kampanyaya tüm Turkcell, Türk Telekom (Avea) ve Vodafone hatlarıyla katılım yapılabilir ve katılım, her GSM operatörünün kendi standart tarifesi üzerinden 1 SMS bedeli olarak ücretlendirilir. Katılım bedeli (KDV,ÖIV dahil) Avea ve Turkcell için 0.65 TL, Vodafone için 0.415 TL olarak ücretlendirilir.
Kampanyalar sadece World Üye İşyeri'nde geçerlidir.
Yapı Kredi ve n11.com tüm kampanyalarda değişiklik yapma ve durdurma hakkını saklı tutar.
Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

6 Mayıs 2016 Cuma

Parafly’ın yepyeni ayrıcalığı ParafÜstü ile ayda 25 TL’ye kadar indirim!-HER AY DEVAM EDER

Parafly kartınız ile Paraf üyesi marketlerde Paraf POS’ larından yapacağınız 100 TL ile 500 TL arasındaki peşin harcamalarınıza tek seferde maksimum 9,99 TL, ayda maksimum 25 TL indirim kazanabilirsiniz. 
 
ParafÜstü uygulamasından yararlanmak için PARA yazıp boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini 3404’e göndermeniz yeterlidir
 
Kampanya Detayları:
 
  • ParafÜstü uygulaması, Paraf üyesi işyerlerinde bulunan Paraf POS’undan yapılacak harcamalarda geçerlidir.
  • 100 TL ile 500 TL arasında yapılacak market harcamalarından tek seferde maksimum 9,99 TL, ayda maksimum 25 TL indirim kazanılacaktır. Ödül tutarı 10’in katlarına yuvarlanarak verilecektir.
Örneğin;
 
104,99 TL’lik işlemden 4,99 TL indirim kazanılacaktır.
 
218 TL’lik işlemden 8 TL indirim kazanılacaktır.
 
  • Uygulamadan yararlanabilmek için, katılım SMS’ i harcama yapmadan önce gönderilmelidir.
  • Kampanya müşteri bazılıdır.
  • Uygulamaya katılım SMS’i, kart sahibinin Halkbank’ta kayıtlı olan cep telefonu numarasından gönderilmelidir. SMS ile iletilen kart numarası dışındaki kartlar ile yapılan işlemler de, aynı müşteriye ait olma koşulu ile uygulamaya dahildir
  • Uygulamaya katılım SMS’i ücretsiz olup; SMS’lerin Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.
  • Sanal POS üzerinden gerçekleşen işlemler uygulamaya dahildir.
  • Paraf kartlar,Parafly Kartlar, Ek kartlar dahil olup, Paraf Business Kartlar, sanal ve HalkCard’lar uygulamaya dahil değildir.
  • ParafÜstü uygulaması başka bir indirim ödülü ile birleştirilemeyecek olup, uygulamanın farklı bir kampanya ile çakışması durumunda indirim tutarı daha büyük olan ödül karta yansıtılacaktır.
  • USD ekstre talebi olanlar kampanyadan faydalanamayacaktır.

Cumartesi-Pazar günleri Market ve Akaryakıt Sektöründe Parafly Rüzgarı

 Cumartesi-Pazar günleri Market ve Akaryakıt Sektöründe Parafly Rüzgarı! 
  • 7-8 Mayıs, 14-15 Mayıs, 21-22 Mayıs, 28-29 Mayıs tarihlerinde market ve akaryakıt sektörlerinde tüm Banka POS'larından yapılacak her 50 TL ve üzeri işleme 5 TL ParafPara hediye edilecektir.
  • Bir haftasonu boyunca toplamda kazanılacak ParafPara tutarı 25 TL, kampanya dönemi boyunca toplamda kazanılacak ParafPara tutarı 100 TL ile sınırlıdır. 
  • Aynı gün aynı is yerinde yapılan harcamalardan yalnızca ilki geçerli olacaktır. 
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce “KAZAN” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin 3404’e gönderilmesi gerekmektedir. 
  • Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır. 
  • Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. 
  • Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. 
  • Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. 
  • Parafly kampanyaya dahil olup, Business kartlar, Halkcardlar, ek kartlar, sanal kartlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler,iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. 
  • Sanal POS tan yapılan işlemler dahildir. 
  • Peşin ve taksitli işlemler dahildir. 
  • Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir. 
  • Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar 08 Haziran 2016 23:59’a kadar kullanılabilecek olup kullanılmayan ParafPara’lar 09 Haziran 2016 tarihinde geri alınacaktır. 
  • ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır. 
  • Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir. 

Paracard e-Ticaret Kampanyası mayıs 2016

İnternet alışverişlerinde Paracard kullan, 50TL bonus kazan!

Mayıs ayı boyunca Paracard ile yapacağın
100TL ve üzeri internet harcamalarına
%5 bonus, toplamda 50TL bonus hediye!

DenizBank Paracard’ınız ile internetten yapacağınız
100TL ve üzeri harcamalarınız için, alışverişlerinizin %5’i kadar, toplamda 50TL bonus kazanma fırsatı! Kampanyaya katılmak için SANAL yazıp 3280’e sms yollamanız yeterli. Keyifli alışverişler!

Kampanya Detayları:

  • Kampanya sadece DenizBank Paracard ile internet üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde geçerlidir.
  • Kampanyaya dahil olmak için, kart sahiplerinin, bankamız sistemine kayıtlı telefon numaraları ile için SANAL yazıp 3280'e SMS göndermeleri gerekmektedir.
  • Kampanya süresince internet üzerinden yapacağınız 100TL ve üzeri alışverişlerinizin %5’i kadar bonus kazanabilirsiniz.
  • Bir müşteri tüm kartlarıyla en fazla 50TL bonus kazanabilecektir.
  • Kampanya 31 Mayıs 2016 tarihine kadar geçerlidir.
  • Bonuslar 3 Haziran’da kartlara yüklenecek, kullanılmayan bonuslar 13 Haziran’da geri alınacaktır.
  • Sadece Sms ile katılım sağlandıktan sonra yapılan harcamalar kampanya kapsamında olacaktır.
  • Kuyumculuk ve altın harcamaları kampanyaya dahil değildir.
  • Fatura Ödemeleri ve Şans oyunları kampanyaya dahil değildir.
  • Vergi Ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
  • Ticari Kartlar ve Kampüs Kartlar kampanyaya dahil değildir.
  • Ön ödemeli kartlara yapılan para yüklemeleri geçerli değildir.
  • DenizBank kampanyaları ile ilgili olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

5 Mayıs 2016 Perşembe

Sahibinden.com'da 75 TL Worldpuan!

Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla Sahibinden.com'dan yapılacak olan 500 - 999 TL arası peşin veya taksitli alışverişlere 50 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 75 TL Worldpuan hediye!

Yapı Kredi Cüzdan uygulaması hakkında bilgi almak ve uygulamayı indirmek için tıklayınız.
Kampanya Koşulları
Kampanya kapsamında 1 - 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL - 999 TL arasındaki peşin ve taksitli alışverişlere 25 TL worldpuan, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli alışverişlere 50 TL worldpuan hediye edilecektir. Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılan müşteriler 1 - 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL - 999 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 25 TL'ye ek 25 TL ile toplam 50 TL worldpuan, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde ise 50 TL'ye ek olarak 25 TL, toplam 75 TL worldpuan hediye edilecektir.

Yapı Kredi Cüzdan üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Uygulama içerisinde yer alan BANA ÖZEL alanından Kampanyaya Katıl butonuna basılmalıdır. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak max. worldpuan tutarı 75 TL’dir.Kampanya kapsamında kazanılan worldpuan'lar 8 Haziran 2016 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 19 Haziran 2016’dır. Kullanılmayan worldpuan’lar 20 Haziran 2016 tarihinde geri alınacaktır. Yapı Kredi Cüzdan kampanyasından kazanılan ek 25 TL worldpuan 29 Haziran 2016 tarihinde yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 10 Temmuz 2016‘dır. Kullanılmayan worldpuan’lar 11 Temmuz 2016 tarihi itibari ile geri alınacaktır. Business kartlar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte, Albaraka,Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil olup Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kazanılacak ek 25 TL worldpuandan yararlanamazlar.

Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SAHIBINDEN yazıp bir boşluk bırakıp, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SAHIBINDEN yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Anadolubank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SAHIBINDEN yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AN yazıp boşluk bırakmadan kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerekmektedir. Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için SAHIINDEN yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesini SMS ile 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.Kampanyaya tüm Turkcell, Türk Telekom (Avea) ve Vodafone hatlarıyla katılım yapılabilir ve katılım, her GSM operatörünün kendi standart tarifesi üzerinden 1 SMS bedeli olarak ücretlendirilir.

Katılım bedeli (KDV,ÖIV dahil) Avea ve Turkcell için 0.65 TL, Vodafone için 0.415 TL olarak ücretlendirilir.Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

Teknosa'dan 60 TL Chip-para fırsatı!

Annelerimize Hediye Teknosa’dan Axess ile alınır ! 4-5-6-7-8-9 Mayıs 2016 tarihleri arasında tüm Teknosa’lardan ve teknosa.com’dan yapılacak ilk 600 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 60 TL chip-para hediye! Hem de 9 taksit fırsatıyla! Kampanya katılımı için "TEKNOSA" yazıp SMS ile4566’ya gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya detayları:
  • Kampanyadan faydalanmak için, 4-5-6-7-8-9 Mayıs 2016 tarihleri arasında ilk harcamadan önce Akbank sisteminde kayıtlı olan cep telefonundan bir kez “TEKNOSA” yazıp 4566’ya SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
  • Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin verilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
  • Kampanyaya asıl kart sahibinin kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir.
  • Kart sahipleri, asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalar ile kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir ve en çok 60 TL chip-para kazanabilir.
  • Chip-para kullanımları kampanya kapsamında değildir. İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir. 60 TL chip-para hediyesi, ilk yapılan 600 TL ve üzeri işlem sonrasında anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 19 Mayıs 2016 tarihine kadar tüm Teknosa Mağazalarından ve teknosa.com’dan yapılacak olan bir sonraki alışverişlerde kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-para’lar 20 Mayıs 2016 tarihinde silinecektir.
  • Kampanyadan Axess, Wings, Neo, exi26, Free, sahipleri faydalanabilir.
  • Kampanyaya Bank o'card Axess ve Business kartlar dahil değildir.
  • SMS tutarı KDV ve ÖİV dahil Turkcell aboneleri için 0.65 TL, Turk Telekom aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,65 TL olarak ücretlendirilir. SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
  • İptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.
  • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi dokuz ayı geçemez. Kuyumla ilgili harcamalarda bu süre dört ayı geçemez. Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyonla ilgili harcamalarda ve yemek, gıda, akaryakıt ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
  • Akbank T.A.Ş Kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

4 Mayıs 2016 Çarşamba

SOK'da ParaPuan Fırsatı

Şok marketlerinden CardFinans bireysel kredi kartınızla 04 Mayıs – 31 Mayıs arasında Finansbank POS’larından 35 TL ve üzeri ilk 4 alışverişinize toplam 20 TL değerinde ParaPuan! Parapuanlar 2 Haziranda  yüklenecek olup,  Haziran sonuna kadar  geçerlidir. Katılmak için kampanya tarihleri arasında SEPET yazıp 2273'e SMS gönderin!

* Tütün ve içki alışverişleri, TL/dakika yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya Şok Marketlerinde 04 Mayıs – 31 Mayıs 2016 tek seferde yapılacak 35 TL ve üzeri ilk 4 alışveriş için geçerlidir.
Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 20 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
Kazanılan ParaPuan’lar 02 Haziran 2016’da teyit SMS’inde belirtilen kredi kartına yüklenecek, kullanılmayan ParaPuanlar ise 01 Temmuz 2016’da geri alınacaktır.
Bireysel banka kartları, ticari kredi ve banka kartları Artı Paket’e dahil olmayan Fix Card’lar ile yapılan alışverişler, sanal kartlar  ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler, tütün ürünü alışverişleri ve kontör alışverişleri kampanyaya dahil değildir.
ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin 04 Mayıs – 31 Mayıs 2016 arasında “SEPET”, yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e  SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir.
Alınacak kampanya katılım teyit mesajında ParaPuanların yükleneceği kredi kartı bilgisi verilecek, bu teyit mesajının alınmasının ardından kampanyaya katılım sağlanacaktır. Tüm CardFinans bireysel kartları veya Artı Paket’e dahil Fix Card’lar ile yapılacak harcamalarda kampanyadan faydalanılabilecektir.
Ek kartlarla yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuanlar asıl karta yüklenecektir.
ParaPuan’lar değerli ParaPuan kapsamında kullanılamayacaktır.
Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerin iadesinde, yüklenen ParaPuan’lar geri alınacak; ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ParaPuan yüklenen karta TL borcu olarak yansıtılacaktır.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
Fix Card “Artı Paket”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Fix Card Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi için 08502220900’u  arayabilirsiniz.
Üye marka taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.
Şok’un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Şok Marketleri’nden alınabilir. Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Kampanya kapsamında Şok Marketleri’nden satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Şok Marketleri’nin 0212 5763300 numaralı şikayet hattına iletebilir.

3 Mayıs 2016 Salı

Garanti Bonus 4x100 Bahar Kampanyası

Bonus Üye İşyeri olan market, giyim, kozmetik, çiçek ve kuyumculardaki 100TL ve üzeri ilk alışverişe 5TL, ikinci alışverişe 10 TL, üçüncü alışverişe 15 TL, dördüncü alışverişe 20 TL, toplamda 50 TL bonus hediye edilecektir. Kampanyaya BonusFlaş’la katılanlara 4. işlemde 20 TL yerine 30 TL, toplamda 60 TL bonus!
Kampanya Detayları
Bonus Üye İşyeri olan market, giyim, kozmetik, çiçek ve kuyumculardaki 100TL ve üzeri ilk alışverişe 5TL, ikinci alışverişe 10 TL, üçüncü alışverişe 15 TL, dördüncü alışverişe 20 TL, toplamda 50 TL bonus hediye edilecektir. Kampanyaya BonusFlaş’la katılanlara 4. işlemde 20 TL yerine 30 TL, toplamda 60 TL bonus hediye edilecektir.
Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Paracard, Bonus Business ve Easy dahildir.
Kampanyaya BonusFlaş üzerinden katılmak için, uygulama içinde HEMEN KATIL’ın tıklanması gerekmektedir.
Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 4,99 TL’dir.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
Kampanya müşteri bazındadır ve SMS ile katılan müşteriler en fazla 50 TL , BonusFlaş ile katılan müşteriler 60 TL bonus kazanabilir.
Garanti Bonus, diğer banka Bonus kartları ve Money Bonus ile katılan müşteriler, Bonus Flexi, Bonus Genç ve Flexi ile de ayrıca kampanyaya katılarak, en fazla 50 TL veya 60 TL olmak üzere ikinci defa bonus kazanabilirler.
Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir. 
Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.
Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

TEB BONUS 4x100 BAHAR Kampanyası

TEB Bonus Card’dan bahar kampanyası! 8 Mayıs 2016’ya kadar market, giyim ve çiçek sektörlerinde farklı günlerde ve tek seferde Bonus POS’larından yapacağınız ilk 100TL ve üzeri alışverişe 5TL, ikinci alışverişe 10TL, üçüncü alışverişe 15TL, dördüncü alışverişe 20TL, toplamda 50 TL bonus bizden! Kampanya Detayları: Kampanya 18 Nisan – 8 Mayıs 2016 tarihleri arasında geçerlidir. Bonus Üye İşyerlerindeki market, giyim, çiçek alışverişlerinde 100TL ve üzeri ilk alışverişe 5TL, ikinci alışverişe 10 TL, üçüncü alışverişe 15 TL, dördüncü alışverişe 20 TL, toplamda 50 TL bonus hediye edilecektir. Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BAHAR yazıp 4616’ya sms gönderilmesi gerekmektedir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir. Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir. Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir. Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir. Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir. Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. Kazanılan puanlar 11 Mayıs tarihinde yüklenecek, 20 Mayıs’ta geri alınacaktır. Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil tüm operatörler için 0,65 TL'dir. Geri Dönüş SMS'leri banka tarafından karşılanır. Ticari Kartlar ve Sade Kartlar kampanyaya dahil değildir. Ek kartların harcamaları asıl kart harcamasına sayılacaktır. Ek kartlar ayrıca bonus kazanamazlar. Banka kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Deniz Bonus 4x100 "kazan" Kampanyası

Bonus Üye İşyeri olan market, giyim, kozmetik, çiçek ve kuyumcularda farklı günlerde 100 TL ve üzeri ilk alışverişe 5TL, ikinci alışverişe 10 TL, üçüncü alışverişe 15 TL, dördüncü alışverişe 20 TL, toplamda 50 TL bonus hediye edilecektir.

  • Kampanya 16 Nisan- 8 Mayıs tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyaya Deniz Bonus ve Ptt Bonus dahildir.
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce “ Kazan” yazıp 3280’e göndermeniz gerekmektedir.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve SMS ile katılan müşteriler en fazla 50 TL kazanabilir.
  • Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
  • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.
  • Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
  • Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir.
  • Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
  • Net Kart kampanyaya dahil değildir.
  • Ticari Kartlar kampanyaya dahil değildir.
  • İşlemler mutlaka Bonus POS'undan geçmelidir.
  • Gönderilen SMS ler, DenizBank sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
  • Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea aboneleri için 0,65 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,65 TL'dir.
  • DenizBank kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Kazandığınız bonuslar 10 Mayıs 2016 tarihinde yüklenecektir, bonuslarınızı kullanmamanız durumunda 20 Mayıs 2016 tarihinde geri alınacaktır.

2 Mayıs 2016 Pazartesi

Hepsiburada Worldpuan(150 tl) Kampanyası (1-15 Mayıs)

Kampanya kapsamında 1 Mayıs – 15 Mayıs 2016 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL - 999 TL arasındaki peşin ve taksitli alışverişlere 25 TL Worldpuan, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli alışverişlere 50 TL Worldpuan, tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli alışverişlere 100 TL Worldpuan hediye edilecektir. 
Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılan müşteriler 1 Mayıs – 15 Mayıs 2016 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL-999 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 25 TL'ye ek 50 TL ile toplamda 75 TL Worldpuan, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde ise 50 TL'ye ek olarak 50 TL, toplamda 100 TL Worldpuan, tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde ise 100 TL'ye ek olarak 50 TL toplamda 150 TL Worldpuan hediye edilecektir. 

Yapı Kredi Cüzdan üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonununa Yapı Kredi Cüzdan uygulaması indirilmelidir. Uygulama içerisinde yer alan BANA ÖZEL alanından Kampanyaya Katıl butonuna basılmalıdır. 
Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında geçerli olacaktır.Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. 
Peşin ve taksitli alışverişlerinden kampanyaya uygun olarak ilk yapılan alışveriş üzerinden Worldpuan kazanacaktır. 
Kazanılan Worldpuan'lar 3 Haziran 2016 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 14 Haziran 2016'dır. Kullanılmayan Worldpuan'lar 15 Haziran 2016'da geri alınacaktır. Yapı Kredi Cüzdan üzerinden yapılan katılımlardan kazanılacak ek 50 TL Worldpuan'lar 28 Haziran 2016 tarihinde yüklenecek, kullanılmayan puanlar 10 Temmuz 2016' da geri alınacaktır. 
Business kartlar, banka kartları, iade ve iptal işlemleri ile Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. 
Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, cep telefonları, fotokopi kâğıtları, TL kartı, TL yükleme ürünleri alışverişlerinde kampanyadan yararlanılamaz. 
Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte .Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar dahil olup, Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılarak kazanılacak ek 50 TL puan fırsatından yararlanamazlar. Yapı Kredi ve hepsiburada.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır. Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

Axess G.Gidiyor Kampanyası

  • Kampanya kapsamında 01-31 Mayıs 2016 tarihleri (bu tarihler dahil) arasında tek seferde yapılacak 500-999,99 TL arasındaki alışverişlere 50 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişlere ise 100 TL chip-para hediye edilecektir.
  • Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez chip-para kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum chip-para tutarı 100 TL'dir.
  • Kampanya katılımı için harcamadan önce 'GİTTİGİDİYOR' yazıp SMS ile 4566'ya gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimi sonrası 'kayıt oldunuz' mesajı gelecektir. SMS gönderilmeden yapılan ödemeler kampanyadan yararlanamamaktadır.
  • Kazanılan chip-para'lar aynı gün karta yansıyacak, yüklendikten sonra 10 gün boyunca kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-para'lar yüklemeden sonraki 11.gün silinecektir.
  • Kampanyadan Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Free, Neo ve de sanal kart ile tek seferde yapılacak 500 TL üzeri tek ödeme ve vade farksız taksitli işlemlerde geçerli olup, bu kampanyadan kazanılacak puan tutarı en fazla 100 TL olacaktır.
  • Kampanyaya Bank o'card Axess dahil değildir.
  • Kampanya süresince, kampanya koşullarının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
  • BKM Express'inize tanımlı belirtilen kartlar ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil, Paypal üzerinden yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, Chip-Para yüklemesi yapılmayacaktır.
  • Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.
  • Yasal Mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, bireysel kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi dokuz ayı geçemez. Kuyumla ilgili harcamalarda bu süre dört ay, beyaz eşya ve mobilya ile eğitim ve öğrenim ücretine ilişkin harcamalarda ise bu süre on iki ay olarak uygulanır. Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyonla ilgili harcamalarda ve yemek, gıda, akaryakıt ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
  • Kampanya Akbank'ın başka kampanyaları ile birleştirilemez.
  • Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.
  • Yürülükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halide katılım hükümsüz kalacaktır.
  • Katılımcı, GittiGidiyor'un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.
  • GittiGidiyor ve Akbank her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.