7 Haziran 2016 Salı

maXİMUM 4X100 RAMAZAN KAMPANYASI

4 Haziran – 4 Temmuz 2016 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 100 TL ve üzeri 4. peşin alışverişe 40 TL MaxiPuan!

Kampanya Detayları:

1. Kampanyamız, kampanyaya dahil Maximum anlaşmalı marketlerden yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
2. Gerçekleştirilen alışverişlerin kampanyamız kapsamında değerlendirilebilmesi için mutlaka Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
3. Maximum Kart sahipleri kampanyamıza dahil Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 100 TL ve üzeri 4. peşin alışverişte 40 TL MaxiPuan kazanacaklardır.
4. Kampanyamız kart bazında değil müşteri numarası bazında olacaktır. Bir müşteri kampanyamızdan bir defa faydalanabilir ve azami 40 TL MaxiPuan kazanabilir.
5. Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahildir.
6. Kampanyamız SMS katılımlıdır.
7. Kampanya süresince kampanyamıza katılmak için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "RAMAZAN" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber; Maximum Kart sahiplerinin 4402’ye, Ziraat Maximum Kart sahiplerinin ise 4757’ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
8. Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyamıza dahildir ve SMS katılım koşulu bulunmaktadır.
9. Bankamatik Kartı kullanıcılarının banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından "RAMAZAN" yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4402’ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
10. İlave MaxiPuan’lar kampanya bitiminden itibaren 7 iş günü içerisinde yüklenecektir. İlave MaxiPuan’ların son kullanım tarihi 28 Temmuz 2016 olup, kullanılmayan ilave MaxiPuan’lar 29 Temmuz 2016 tarihinde geri alınacaktır.
11. Kampanyamıza MercedesCard ve Maximiles da dahildir.
12. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuan’lar, Maximum Kart ile Maximiles'a yüklenen MaxiPuan’lar, Maximiles ile kullanılmalıdır.
13. Maximiles ile kazanılan MaxiPuan’lar, MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. 
14. Taksitli işlemler, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız Kredi Kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.
15. Kampanyamız kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.
16. Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
17. Alışveriş sonrası iptal veya iade edilen işlemler kampanya harcama hesaplamasına dahil edilmeyecektir.
18. Üye işyerlerinde kampanya ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder