17 Ağustos 2016 Çarşamba

1-28 agustos g.gidiyor shell kampanyası

Kampanya Koşulları - Shell Kampanyası
  • Kampanyaya nasıl katılacağım?
  • 1-28 Ağustos tarihleri arası (bu tarihler dahil) tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişiniz başarıyla tamamlandıktan sonra (Ödeme satıcıya aktarıldıktan bir gün sonra), GittiGidiyor üyeliğinizde kayıtlı e-posta adresinize ve kayıtlı cep telefonu numaranıza kampanya katılım şifreniz gönderilecektir. Şifrenin kayıtlı e-posta adresinize veya cep telefonunuza gönderilebilmesi için Bana Özel/Bilgilerim sayfanızdan iletişim izinlerini verdiğinizi lütfen kontrol ediniz. İletişim izni olmaması durumunda kampanya katılım şifreniz gönderilemeyecektir. Kampanyaya katılmak için,SHELL yazıp aralarında bir boşluk bırakarak Shell ClubSmart kart numaranızı ve kampanya katılım şifrenizi yazarak 5 Eylül 2016, saat 23:59'a kadar 2313'e kısa mesajla göndermeniz gerekmektedir. Kampanyaya başarılı olarak katılan katılımcıların Shell ClubSmart kartına 7 Eylül 2016 günü 20 TL karşılığı yakıt değerinde 2.000 Smart Puan yüklenecektir.Örnek Kampanya Katılım Şifresi: SHELL 700044101847935316 BNHWCV
  • Shell Motorist uygulaması ile kampanyaya katılabilir miyim?
  • Shell Motorist uygulaması kullanıcıları kampanyaya katılarak 25 TL karşılığı yakıt değerinde 2.500 Smart Puan kazanabilir. Shell Motorist uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak için; uygulamadaki ''Haberler ve Ürünler'' başlığına tıklayıp GittiGidiyor kampanya sayfasına girerek, o sayfadaki kampanyaya katılım bağlantısına erişim sağlayıp Shell Club Smart Kart numaranızı ve kampanya katılım şifrenizi girmelisiniz. Kampanyaya 5 Eylül 2016 saat 23:59'a kadar Shell Motorist mobil uygulaması üzerinden katılan katılımcıların Shell ClubSmart kartına 7 Eylül 2016 günü içinde, 25 TL karşılığı yakıt değerinde 2.500 Smart Puan yüklenecektir. Shell Motorist uygulamasını indirmek için tıklayın.
  • Kampanyaya katılmadan önce iletişim bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun.
  • Kampanya katılım şifresinin size ulaşması için Bana Özel/Bilgilerim sayfanızdan kayıtlı e-posta adresinizin, cep telefonu numaranızın güncel olup olmadığınız kontrol ediniz. Ayrıca, Bildirim Ayarları sayfanızdaki SMS, E-posta duyurularını almak istiyorum seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olunuz. İletişim bilgilerinizin yanlış olması ve/veya GittiGidiyor'un SMS, E-posta duyurularını engellemeniz durumunda kampanyadan yararlanamazsınız.
  • Shell ClubSmart kartım yok, nasıl alabilirim?
  • Shell ClubSmart kartınız yoksa program üyesi Shell istasyonlarından ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.
  • Hem SMS hem de Shell Motorist uygulaması ile kampanyaya katılabilir miyim?
  • Kampanyaya SMS yoluyla veya Shell Motorist uygulaması üzerinden katılabilirsiniz. İki farklı yöntemle kampanyaya katıldığınızda, ilk katılımınız geçerli olacaktır. Kampanyaya katılmadan önce iletişim bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun.
  • Kampanyadan kaç defa faydalanabilirim?
  • Kampanyadan her kart sahibi sadece 1 kez ya Shell Motorist isimli mobil uygulaması aracılığı ile ya da kısa mesaj ile katılım talebi gönderilebilir. Kampanyaya her cep telefonu ile sadece 1 defa katılım talebi gönderilebilir.
  • Kazandığım puanları ne zamana kadar kullanabilirim?
  • Yüklenen Smart Puanların son kullanım tarihi 5 Ekim 2016'dır. Kullanılmayan Smart Puan'lar 6 Ekim 2016 tarihinde silinecektir.
  • Kazandığım puanları nasıl kullanabilirim?
  • Smart Puan'lar sadece akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerli olup, harcanabilmesi için en az 1 TL tutarında yakıt alımı gerekmektedir. Smart Puan karşılığı yakıt alımı için, Smart Kart'ın yakıt dolumu öncesinde ön saha personeline verilmesi ve hediye yakıt kullanılacağı bilgisinin iletilmesi gerekmektedir. Smart Puan'ların harcanabilmesi için Shell ClubSmart kartınızın kayıtlı olması gerekmektedir. Kartınızı internet bağlantısı olan telefonunuzdan 0532 752 50 50' ye KAYIT yazıp SMS göndererek, Shell Motorist mobil uygulamasıyla ya da www.shellsmart.com üzerinden kaydedebilirsiniz.
  • Kampanyadan kimler yararlanamaz?
  • Shell Ticari Kartlar, ClubSmart Extra ve Shell Taşıt Tanıma Sistemi kullanan müşteriler ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar.
  • Diğer koşullar
  • Kampanyaya tüm Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone hatlarıyla katılım ücretsiz olarak yapılabilir. Bu kampanya diğer Shell kampanyaları ile birleştirilemez. Her GittiGidiyor üyesi kampanyadan 1 defa faydalanabilir.
  • Yasal Sorumluluklar
  • Katılımcının; hak kazanabilmek için gerçek profil bilgisi, güncel e-posta adresi, gerçek isim ve soy isim bilgilerini paylaşmış olması gerekmektedir. Kişisel bilgiler ve e-posta adresinin doğru girilmesi kullanıcının kendi sorumluluğundadır. Kullanıcının yanlış, eksik ya da sahte beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak her türlü aksaklıklardan kendisinin sorumlu olduğunu, yakıt hediyesini kazanamayacağını katılımcı kabul eder. Sahte profiller aracılığıyla katılımcı olan ya da sahte profillerden destek aldığı tespit edilen katılımcıların hediye yüklemesi yapılmayacaktır. Siparişin kısmen ya da tamamen iade edilmesi ve sipariş tutarının 100 TL'nin altına düşmesi durumunda kazanılmış olan hediye Smart Puan iptal olur. Yürürlükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halinde katılım hükümsüz kalacaktır. GittiGidiyor ve Shell & Turcas Petrol A.Ş. her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder