16 Aralık 2016 Cuma

VAKIF WORLDDEN hepsiburada.com'da 50 TL Worldpuan!

16 - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında hepsiburada.com’da tek seferde yapılacak 500-999 TL arasındaki işlemlere 25 TL, tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri işlemlere ise 50 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir.
Kampanya kapsamında en fazla 50 TL worldpuan kazanılabilinecektir.
Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından HEPSİBURADA yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e göndermeniz gerekmektedir.
Kazanılan Worldpuan'lar 12 Ocak 2017 tarihine kadar alışveriş yapılan bireysel ve kullanıma açık kredi kartına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 23 Ocak 2017’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 24 Ocak 2017 itibari ile geri alınacaktır.
BusinessCard’lar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
Kampanya süresince peşin ve taksitli alışverişlerinden kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir. 
Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır. 
Hepsiburada.com ve VakıfBank kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder