31 Ocak 2017 Salı

Bonustan 40 TL [Kişiye Özel]

KATILMAK İÇİN
Kampanyaya katılmak için 15 Şubat 23:59’a kadar kadar Garanti Bankası sisteminde kayıtlı bulunan ve kampanya SMS’inin gönderildiği cep telefonundan "SUPER" yazarak 3340'a SMS gönderilmesi gerekmektedir. Yurtdışından kampanyaya katılım için+905327523340'a SUPER yazarak SMS atılmalıdır.

Bonus kartlarınız ile yapacaginiz ilk market, ilk akaryakıt ve ilk taksitli harcamanızın her biri için 10ar TL bonus kazanacaksınız. 3 işlemi de gerçekleştirdiğinizde 10TL daha kazanarak toplamda 40TL bonus kazanmış olacaksınız

Kampanyadan sadece SMS ile bilgilendirilen müşterilerimiz yararlanabilir.
Garanti Bankası sisteminde kayıtlı olmayan ve kampanya SMS'inin gönderildiği numara dışında bir numaradan gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
Kampanyaya yapacağınız peşin ve taksitli alışverişler, nakit avans işlemleri dahil olup, bonus kullanımları dahil değildir.
İade edilen alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
Kampanyaya sadece Garanti Bankası Bonus Card lar, Flexi Kartlar, Money Bonus, Bonus Flexi ve Bonus Genç dahildir.
Paracard, Altın Bonus, diğer banka Bonusları, ticari kartlar, Miles&Smiles Kredi Kartı, American Express kartlar kampanyaya dahil değildir.
Her müşteri kampanyadan en fazla bir kere yararlanabilir.
Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
Garanti Bankası istediği zaman bu kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ
25 Ocak 2017-15 Şubat 2017
BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ
20-28 Şubat 2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder