21 Ocak 2017 Cumartesi

HSBC Advantage ile 75 TL NAKİTPUAN! 15x100

5 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında HSBC Advantage ile farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri harcamanıza 5 TL, toplamda 75 TL NakitPuan hediye!

Müşterilerin 5 Ocak - 31 Ocak 2017 tarihleri arasında farklı günlerde yapacakları her 100 TL ve üzeri harcamaları kampanya kapsamındadır.
Kampanya müşteri bazlıdır. Bir müşterinin sahip olduğu tüm kredi kartlarıyla yaptığı harcamalar kampanya dahilinde sayılacaktır.
Kampanyaya katılmak için banka sistemindeki kayıtlı telefondan HEDİYE yazarak 4477'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Gönderilen her SMS, operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.
Müşterinin NakitPuan'a hak kazanabilmesi için SMS ile kayıt olması ve tek seferde 100 TL ve üzeri harcama yapması gerekmektedir.
Yurt içi ve yurt dışı işlemleri kampanya kapsamındadır.
Ek kart ile yapılacak harcamalar asıl kart hamiline dahil edilecektir.
SMS ile kaydolarak kendisine belirtilen harcama tutarını gerçekleştirmiş müşterilerin hak kazandığı NakitPuanlar 7 Şubat tarihinde yüklenecek, 17 Şubat 23:59'a kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan NakitPuan'lar 18 Şubat tarihinde silinecektir.
NakitPuan transferi kullanım sayılmayacaktır ve kazanılan NakitPuan'lar tatilpuan olarak kullanılamayacaktır. Kullanılması halinde tatilpuan karşılığı tutar ekstrelere borç olarak yansıtılacaktır.
Bir müşterinin kazanacağı NakitPuan tutarı 75 TL ile sınırlıdır.
NakitPuan ve ticari kartlar ile yapılan harcamalar dahil değildir.
HSBC Concept Kart için katılım ücretsizdir.
HSBC Premier müşterileri kampanyaya dahil değildir. HSBC Premier müşterilerine özel düzenlenen kampanya detaylarını öğrenmek için 0850 211 0 112'yi arayabilirsiniz.
Aynı gün yapılacak harcamalardan sadece biri kampanya kapsamında sayılacaktır.
Bu kampanya diğer NakitPuan kampanyaları ile birleştirilemez. HSBC Bank A.Ş., kampanya koşullarının tamamında, dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder