21 Ocak 2017 Cumartesi

Ozdilekteyim.com 20TL MaxiPuan Kampanyası 150 ye 20

Maximum özellikli kredi kartlar ile 19 Ocak – 28 Şubat 2017 tarihleri arasında ozdilekteyim.com adresinden tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 20 TL MaxiPuan!  

Kampanya Detayları:

1. Kampanyamız kapsamında, Maximum özellikli kredi kart sahipleri ozdilekteyim.com maximum özellikli POS cihazlarından 19 Ocak – 28 Şubat 2017 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 150 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe ilave 20 TL MaxiPuan kazanacaklardır.
2. Kampanyamız Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilen 150 TL ve üzeri tutardaki işlemlerde geçerlidir.
3. Aynı gün yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyamız kapsamında değerlendirilecektir.
4. İlave MaxiPuan’lar kampanyamız bitiminden itibaren 7 iş günü içerisinde(7 MART) yüklenecektir ve son kullanım tarihi 20 Mart 2017’dir.
5. Kullanılmayan MaxiPuan’lar 21 Mart 2017 tarihinde geri alınacaktır.
6. Şirket Kredi Kartı, Vadematik, Maximum Aidatsız Kredi Kartları, İş’te Üniversiteli Aidatsız Kredi kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ile Maximum Fırsat ile yapılan alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.
7. Kampanyamız kart bazında değil müşteri bazındadır.
8. Bir müşterimiz en fazla 20 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
9. Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyamıza dahildir ve Bankamatik Kartı ile kazanılan MaxiPuan’lar da geri alınacaktır.
10.Bankamatik kartları için de SMS kaydı gerekmektedir.
11.Kampanyamız süresince kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerin "OZDILEKTEYIM" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
12.Kampanyamıza Maximiles da dahildir. Kampanyamız kapsamında kazanılan ilave MaxiPuan’lar, Maximil’ler ile birleştirilemeyecek, avans Maximil kapatmakta kullanılamayacaktır.
13.Kampanyamız kapsamında ilave MaxiPuan kazanılması için tüm alışverişlerin Maximum özellikli kredi kartları ile veya Bankamatik Kartı’yla yapılması gerekmektedir.
14.Ziraat Bankası Maximum özellikli kredi kartları kampanyamıza dahildir ve müşterilerimizin "OZDILEKTEYIM" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4757'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
15.Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
16.Kampanyamız kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.
17.Alışveriş sonrası iptal veya iade edilen işlemler kampanyamız harcama hesaplamasına dahil edilmeyecektir.
18.Üye işyerlerinde kampanyamız ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder