26 Ocak 2017 Perşembe

Yurtdışı Alışverişlerinizde İlave MaxiPuan Kampanyası!

Maximum Kart’ınız ile 21 Ocak – 6 Şubat 2017 tarihleri arasında yurt dışında tek seferde yapacağınız 100TL ve üzeri alışverişlerinize ilave %5 MaxiPuan!

Kampanya Koşulları: 

1- Kampanyadan yararlanabilmek için 21 Ocak – 6 Şubat 2017 tarihleri arasında yurt dışında tek seferde 100TL ve üzeri değerde alışveriş yapılması gerekmektedir.
2- Kampanyadan faydalanmak için “KAMPANYA” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra Maximum Kart’ınızın son 6 hanesini Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan 4402’ye SMS ile göndererek ya da kampanyamız sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonu aracılığı ile istenen bilgileri girerek kampanyaya katılım talebinizi iletmeniz gerekmektedir.
3- Kampanya kapsamında SMS göndererek ya da “Katıl” butonu aracılığı ile katılım yapan ve kampanya koşullarını sağlayan müşterilerimizin hediye MaxiPuan’ları kampanyanın bitimini takip eden 7 iş günü içinde  müşterilerimizin son kullandığı kredi kartına yüklenecektir.
4- Kampanyadan kazanılan MaxiPuanların son kullanım tarihi 28 Şubat olup, söz konusu tarihe kadar kullanılmayan MaxiPuanlar 01 Mart tarihinde geri alınacaktır.
5- Bir müşteri kampanyadan en fazla 30TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanyadan kazanılan hediye MaxiPuanlar MaxiMil’e çevrilemez, avans MaxiMil kapatmada kullanılamaz.
6- KKTC alışverişleri yurt dışı alışveriş olarak değerlendirilecektir.
7- Kampanya döneminde sanal POS cihazlarından gerçekleştirilen alışverişler kampanyaya dahil değildir.
8- Nakit çekim, Maximum Fırsat işlemleri, faiz ve komisyonlar ile MaxiPuan bozdurarak yapılan alışveriş işlemleri alışveriş tutarı hesaplarına dahil edilmeyecektir. İade, iptal veya itiraz edilen veya kart hamilinin iradesi dışında üçüncü şahıslar tarafından yapılan işlemler de alışveriş tutarına dahil edilmeyecektir. 
9- Şirket kredi kartları, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli kredi kartları, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartları ve bayi kartlar ile yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.
10- Tüm kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan işlemler alışveriş toplamı hesaplamalarına dahil edilmeyecektir. 
11- Kampanya kaydı için gönderilen her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder