18 Şubat 2017 Cumartesi

25 TL’lik iTunes kodu Garanti’den hediye!

10 - 24 Şubat 2017 tarihleri arasında Garanti Cep’ten en az 100 TL’lik iTunes kodu satın alanlara 25 TL değerinde iTunes kodu hediye!
Hemen Garanti Cep IOS uygulamasından Bankacılık İşlemleri menüsü Ödemeler adımı ile en az 100 TL’lik iTunes Kodu satın alın, Garanti’den hediyeniz 25 TL’lik iTunes Kodu olsun!

Kampanya Detayları
10 – 24 Şubat 2017 tarihleri arasında Garanti Cep’ten en az 100 TL’lik iTunes Kodu satın alan müşterilerimiz 25TL’lik hediye iTunes Kodu kazanacaktır.
iTunes Kodu hediyesi, 100 – 300 TL arasında herhangi bir tutarda yapılacak iTunes Kodu satın alımına verilecektir. 25 TL’lik iTunes Kodu hediyesi, her işlemde bir kez kazanılabilecektir.

iTunes Kodu’nu bir sevdiğinize hediye etmeniz durumunda, Garanti Bankası hediyesi olan kodun gönderimi hediye ettiğiniz kişiye yapılacaktır.
Hediye iTunes Kodu, iTunes Kodu’nun satın alındığı gün içerisinde müşterilere SMS ve e-mail yoluyla iletilecektir.
Hediye iTunes Kodu’nuzu zaman sınırlaması olmadan kullanabilirsiniz.
Garanti Bankası gerekli gördüğü durumlarda açıklama yapmadan kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
Bu kampanyadan Garanti Bankası personeli yararlanabilir.
Kampanyaya katılım sınırı bulunmamaktadır. Katılımcılar, birden fazla iTunes Kodu satın alarak 25 TL’lik iTunes Kodu hediyesi kazanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder