18 Şubat 2017 Cumartesi

Garanti Cep ve Garanti İnternet’ten DeFacto indirimi!

7 Şubat–7 Mart tarihleri arasında Garanti Cep veya Garanti İnternet’ten  para transferi, kredi kartı veya fatura ödemesi yapın, defacto.com.tr sitesinden yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli, sitedeki indirimlere ek %10 indirim kazanın
Kampanya Detayları
7 Şubat–7 Mart tarihleri arasında Garanti Cep veya Garanti İnternet’ten para transferi, kredi kartı veya fatura ödemesi yapan müşteriler defacto.com.tr  sitesinde  yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli, sitedeki indirimlere ek %10 indirim kazanacaklardır.

Kişiye özel üretilen kampanya kodları, en geç 10 Mart tarihine kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar aktive edilmeyen kodlar geçerliliğini yitirir.
Kampanya kodları, Garanti Cep veya Garanti İnternet’ten para transferi, kredi kartı veya fatura ödemesi yapanlara 7 Mart tarihine kadar kısa mesaj yoluyla iletilecektir.
Kampanya kodunun iletilebilmesi için gerekli olan cep telefonu bilgisinin güncel olması katılımcıların sorumluluğundadır. Cep telefonu numaraları Paramatik veya şubelerden güncellenebilir.
İndirim kodları defacto.com.tr’den yapılacak tüm alışverişlerde geçerlidir.
İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez, diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
Kampanya dönemi içerisinde 1 kişi en fazla 1 adet indirim kodu kazanabilir.
Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler, Garanti Bankası ve Garanti Bankası iştirakleri çalışanları yararlanamaz.
Garanti Bankası ve DeFacto kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder