1 Mart 2017 Çarşamba

BP'de Ekstra 1500 Mil

BP'de Ekstra 1500 Mil Kredi kartı başvurusu Miles&Smiles
Bu Kampanyayı Paylaş!

BP'de Ekstra 1500 Mil
Sektör / Marka: Akaryakıt / BP
Nasıl Kazanırım: Miles&Smiles üyesi BP istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın 1500 Mil Kazanın!


Katılmak İçin: İlk harcamadan önce "BPMIL" yazıp , 3340'a SMS gönderilmeli veya BonusFlaş'tan "HEMEN KATIL" butonuna tıklanmalı, daha sonra harcama yapılmalıdır.

Kampanya Başlangıç ve Bitiş Tarihi: 1.3.2017 - 29.3.2017
Kampanya Detayları

Miles&Smiles kredi kartlarıyla 1 Mart – 15 Nisan 2017 tarihleri arasında program ortağı BP istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde yapılacak 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerlidir.
Aynı günde yapılan 150 TL ve üzeri harcamaların sadece ilki kampanya dahilindedir.
Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri bu kampanya süresince en fazla 1500 mil kazanabilir.
Kampanyaya yalnızca Miles&Smiles kredi kartları , Miles&Smiles Business kredi kartları ve ek kartlar dahildir. Kazanılan miller 20 Nisan 2017 tarihinden sonraki ilk ekstreye yansıyacaktır.
Miller asıl karta yüklenir.
Kampanyaya katılım için harcamadan önce BPMIL yazıp 3340'a SMS gönderilmeli veya BonusFlaş uygulamasından "Hemen Katıl" butonu tıklanmalıdır.
BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir.
Tüzel müşterilerin ilgili tüm kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için, firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı numarasından başvuru yapmalıdır.
Tüm kartlar için katılım sms'inin sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
İşlemler mutlaka Garanti Bankası POS'undan geçmelidir.
Kampanyada gönderilen kısa mesajlar Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea aboneleri için 0,60 TL, Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Vodafone aboneleri için 0,415 TL'dir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
BP taşıtmatik müşterileri kampanyadan faydalanamaz.
  • Kampanyaya katılan istasyon listesi için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder