3 Mart 2017 Cuma

Garanti Paracard A101 Kampanyası

Kampanya dönemi 03.03.2017 - 03.04.2017 
PUAN KULLANIM: 8 NİSAN-16 NİSAN

Paracard Bonus’la A101 marketlerinden farklı günlerde ve tek seferde, üç kez 50 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere 15 TL Bonus hediye edilecektir. 
Kampanyaya sadece tek çekim satış işlemleri dahildir ve aynı gün içinde yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir. 
Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce Bonusflaş’tan “HEMEN KATIL” butonuna tıklayın ya da “A101” yazıp 3340’a SMS gönderilmesi gerekmektedir. 
SMS veya BonusFlaş ile kampanyaya katılmadan önce yapılan harcamalar kampanya haricinde olup, geçmişe yönelik yararlandırma yapılmayacaktır. 
Sanal-Mail order işlemler, taksitli işlemler, ödül puan kullanımları, alkol, sigara, TL yükleme, elektrikli-elektronik ürünler kampanyaya dahil değildir. 

Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. 
Kampanya sonunda hak edilen bonuslar 8 Nisan 2017 tarihinde kartlara yüklenecektir 16 Nisan 2017 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan bonuslar 18 Nisan 2017 tarihinde geri alınacaktır. 
BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılan Bonus sahiplerinin kendi kart bilgileri ile uygulamaya giriş yapmaları, SMS ile kampanyaya katılan kart sahiplerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS göndermesi gerekmektedir. 
Kampanyaya katılım SMS’leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,60 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,415 TL’dir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır. 
Garanti Bankası ve A101 kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. 
Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 15TL bonus kazanabilir. 
Kampanya sadece Garanti Pos’larından geçen ve yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir. 
Kampanyaya yalnızca Paracard Bonus’lar dahildir ve müşteri bazındadır. 
Garanti One, Igaranti, Bonus kredi kartları, sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar ve MoTo (Mail order, Telephone order) işlemler dahil değildir. 
Paracard Bonus için kampanya katılım SMS’inin Garanti Bankası sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder