1 Mart 2017 Çarşamba

HSBC 1000 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL NakitPuan!

Kampanyadan faydalanmak için KAZAN yaz 4477’ye gönder.

27 Şubat-31 Mart tarihleri arasında çok katlı mağaza, elektronik, beyazeşya, mobilya, ev tekstil ve züccaciye sektörlerinden tek seferde yapacağınız 1000 TL ve üzeri alışverişler dahil edilecektir.
Kampanya müşteri bazlıdır. Bir müşterinin tüm kredi kartıyla yaptığı alışveriş işlemleri kampanya dahilinde sayılacaktır. Bir müşterinin kazanacağı NakitPuan 50 TL ile sınırlıdır.

Kampanyaya katılmak için banka sistemindeki kayıtlı telefondan KAZAN yazarak 4477’ye SMS göndermesi gerekmektedir. Gönderilen her SMS, operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir.
Müşterinin NakitPuan’a hak kazanabilmesi için SMS ile kayıt olması ve belirtilen sektörlerde tek seferde 1000 TL ve üzeri alışveriş yapması gerekmektedir.
Yurtiçi ve yurtdışı işlemleri kampanya kapsamındadır.
Ek kart ile yapılacak harcamalar asıl kart hamiline dahil edilecektir.
SMS ile kaydolarak kendisine belirtilen harcama tutarını gerçekleştirmiş müşterilerin hak kazandığı NakitPuanlar 4 Nisan tarihinde yüklenecek, 18 Nisan 23:59'a kadar kullanılabilcektir. Kullanılmayan NakitPuan’lar 19 Nisan 2017 tarihinde silinecektir.
NakitPuan transferi kullanım sayılmayacaktır ve kazanılan NakitPuan’lar tatilpuan olarak kullanılamayacaktır. Kullanılması halinde tatilpuan karşılı tutar ekstrelere borç olarak yansıtılacaktır.
NakitPuan ve ticari kartlar ile yapılan harcamalar dahil değildir. Concept kartlar kampanyaya ücretsiz olarak dahildir.
Bu kampanya diğer NakitPuan kampanyaları ile birleştirilemez.
HSBC Premier müşterileri kampanyaya dahil değildir. HSBC Premier müşterilerine özel düzenlenen kampanyası detaylarını öğrenmek için 0850 211 0 112’yi arayabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder