1 Mart 2017 Çarşamba

n11 Maximum Kampanyası 1-15 Mart 2017

1-15 Mart 2017 tarihleri arasında Maximum kartınız ile n11.com’dan tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL, 1000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinize 50 TL MaxiPuan hediye!

Kampanyaya nasıl katılabilirim?
maximum.com.tr kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonuna tıkladıktan sonra istenen bilgileri girerek, N11 yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan /yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızdan 4402'ye SMS göndererek katılım talebinizi iletebilirsiniz.
Kampanyadan bir kereden fazla yararlanabilir miyim?

Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Kampanyadan yalnızca bir defa faydalanabilirsiniz.



Kampanyadan en fazla ne kadar MaxiPuan kazanabilirim?
Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız en yüksek tutarlı işleminiz üzerinden en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.

Kazandığım MaxiPuan kartıma ne zaman yüklenir?
Kazanılan Maxipuan’larınız kampanya sona erdikten sonra 15 gün içinde kampanyaya kullandığınız kartınıza yansıtılır.
MaxiPuan’ı ne zamana kadar kullanabilirim? Kazanılan MaxiPuan’lar 11 Nisan 2017 saat 23.59’a kadar geçerlidir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 12 Nisan 2017 tarihinde geri alınacaktır.
Kampanyaya hangi kartlar dahildir? Kampanyaya Maximum özellikli kredi kartları, MercedesCard ve Maximiles dahildir.
Kampanyaya hangi kartlar dahil değildir? Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İşte Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kazandığım MaxiPaun’ı başka bir yerde kullanabilir miyim? Maximiles ile kazanılan MaxiPuan’lar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
*Maximiles'ınıza yüklenen MaxiPuan’ları Maximiles’ınızla kullanabilirsiniz.
Ziraat Maximum kart sahipleri kampanyaya nasıl katılabilir? Ziraat Maximum Kart sahipleri yalnızca SMS ile kampanyaya katılabilir. Ziraat Maximum Kart sahipleri "N11” yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numarasından 4757'ye SMS göndermelidir.
Kampanyaya katılmak için göndereceğim SMS ücretli mi? Kampanya başvurusu için göndereceğiniz kısa mesajlar cep telefonu operatörünüzün tarifesi üzerinden 1 SMS karşılığı ücretlendirilecektir.
Kampanya kapsamı dışında olan işlemler var mı? Online ödeme şirketleri aracılığı ile gerçekleştireceğiniz işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanya hangi kategoriden yapılan alışverişlerde geçerlidir? Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, TurkTelekom TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorileri hariç diğer tüm kategorilerden yapılan alışverişler kampanya kapsamındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder