1 Mart 2017 Çarşamba

PLAY CARD'DAN Restoran harcamalarının %10'u değerinde, toplam 20 TL puan!

Kampanya 01 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya kafe, bar, restoran, fast-food sektörlerindeki Yapı Kredi POS’larından gerçekleştirilecek harcamalar dahildir.
Kampanyaya Yapı Kredi Play kredi kartı ve Play TLcard dahildir.
Kampanyaya tek seferde gerçekleştirilen 10 TL ve üzeri işlemler dahildir.
Kampanya müşteri bazında geçerlidir ve müşteri bazında en fazla 20 TL değerinde puan kazanılabilmektedir.

Kampanyadan kazanılan puanlar açık statülü Yapı Kredi bireysel kredi kartları ya da TLcard’lara 5 Nisan 2017 tarihine kadar, en az 1 adet kullanıma açık Yapı Kredi bireysel kredi kartı ya da TLcard olması durumunda yüklenecektir. Puanların son kullanma tarihi 16 Nisan 2017’dır. Kullanılmayan puanlar 17 Nisan 2017 itibari ile geri alınacaktır.
Puan yükleme esnasında hem Yapı Kredi kredi kartı hem de Yapı Kredi TLcard’ının açık olması durumunda kazanılan puanlar Yapı Kredi kredi kartına yüklenir.
Ticari kartlar, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri ve iadeler kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya katılmak için KAFE yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numarasının 4454'e gönderilmesi gerekmektedir.
Yapı Kredi Play kredi kartları kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden de katılım gerçekleştirebilmektedir. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna Yapı Kredi Cüzdan uygulamasının indirilmesi ve uygulama içindeki “Kampanyalar” alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.
SMS gönderim bedeli (KDV ve ÖİV dahil) Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Türk Telekom hatlı numaralar için 0,65 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,415 TL'dir. Operatörler SMS gönderim bedellerinde değişiklik yapma yetkisine sahiptir.
Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder