1 Mart 2017 Çarşamba

TÜRK TELEKOM'DAN Batik’den %20 indirim!

Kampanya 1 Mart – 17 Nisan tarihleri arasında geçerlidir.

Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerine özel Batik mağazalarından yapılan alışverişlerinde %20 indirim sağlanacaktır.

Kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin BATIK boşluk TCKN yazıp 6262’ye sms
göndermeleri ve gelen şifreyi web sitesinde ilgili alana girmesi veya mağaza görevlisine iletmesi gerekmektedir. Şifreler tek kullanımlıktır. Her alışverişte yeni şifre alınması gerekmektedir. Kampanya yeni sezon ürünlerde geçerlidir, diğer kampanya ve promosyonlar ile birleştirilemez.
Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 6262’ye gönderilen kısa mesajlar bir SMS ücreti olup bağlı olunan operatörün belirlediği tarife üzerinden ücretlendirilir.  Avea İletişim A.Ş., TTNET A.Ş. ve Türk Telekom A.Ş. kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar. Avea İletişim A.Ş., TTNET A.Ş., Türk Telekom A.Ş. ve Batik Pazarlama Tekstil San ve Tic.A.Ş kampanya ile ilgili olarak usulüne uygun şekilde duyurmak kaydıyla değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder