1 Mart 2017 Çarşamba

VakıfBank WorldCard'dan 50 TL Worldpuan

VakıfBank Worldcard ile 1 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında World üyesi gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, kasap, manav, şarküteri, beyaz eşya, elektronik market ve çiçekçilik sektörlerinde yapacağınız alışverişler için geçerlidir.
Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya ticari kartlar, Bankomat kartlar, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir. Seçili internet siteleri kampanyaya dahildir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 6 Nisan 2017 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık kredi kartına yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 17 Nisan 2017’dir.
Kullanılmayan Worldpuan’lar 18 Nisan 2017 tarihinde geri alınacaktır.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
Alışverişlerin World POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
Kampanyaya dahil alışverişler için Yapı Kredi Bankası sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
VakıfBank ve Yapı Kredi Bankası kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
Kampanyaya dahil seçili internet siteleri: 1tikla2kazan.com, 1V1Y.com, Altus, Arçelik Online, Beko Online, Bimeks, Bizim Toptan, Bosch, E-bebek, Ehamal.com, Electrolux, Ereyon.com.tr, Finlux, Gaggenau, Gitti Gidiyor, Gorenje, Hepsiburada, Homend, Iyzico/Sahibinden, İndesit, Lezzetlihediye.com, LG Mağazaları, Lidyana, Markafoni, Media Markt, Media Saturn, Miele, Modaelinizde.com, Modagram.com, Morhipo, N11, Payu/Markafoni, Profilo, Regal, Samsung, Sekiz.com, Shopigo.com, Siemens Beyaz Eşya, Silverline, Sony Center, Süsler-Hoover, Tazemasa.com, Teknosa, Trendyol, Unnado.com, Vatan Bilgisayar, Vestel, Zizigo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder