21 Nisan 2017 Cuma

200 TL ve Üzeri Restoran Ödemelerinize 20 TL MaxiPuan!

​Restoran Ödemelerinizde Maximum Kart’ınızı Kullanın, Kazanın!

21 – 23 Nisan 2017 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri restoran ödemenize 20 TL MaxiPuan!


Kampanya Detayları:


1. Kampanyaya, cep telefonunuza Maximum Mobil uygulamasını indirdikten sonra, ilgili kampanyadaki ‘‘KATIL’’ butonuna tıklayarak katılım talebinizi iletebilirsiniz.
2. 21-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile restoranlarda tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri ödemenize 20 TL MaxiPuan kampanyası düzenlenecek olup bir müşterimiz azami 20 TL tutarında MaxiPuan kazanabilecektir.
3. Kampanya 21-23 Nisan 2017 tarihleri arasında yalnızca restoran ödemeleri için geçerli olacaktır.
4. Kampanyamız katılımlı olup, müşterilerimiz yalnızca Maximum Mobil uygulamamız üzerinden kampanyaya katılabilecek ve MaxiPuan kazanabilecektir.
5. Kampanya kapsamındaki ödemeler hesaplanırken sadece Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli kredi kartı, Privia Kredi Kartı, Büyük Kulüp Platinum Kart ve ek kartlar veya Bankamatik Kartları ile 21-23 Nisan tarihlerinde (söz konusu tarihler dahil) restoranlarda tek seferde gerçekleştirilecek 200 TL ve üzeri ödemeler dikkate alınacaktır.
6. Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı ve Ziraat Maximum Kartlar kampanyaya dahil değildir.
7. Kampanya kapsamında yapılacak işlemlerin Maximum üye iş yerlerinde gerçekleştirilme zorunluluğu bulunmamaktadır.
8. Kampanya kapsamında kazanılacak MaxiPuanlar 23 Nisan tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde en son kullanılan karta yüklenecek olup, Bankamız sisteminde kayıtlı ve geçerli cep telefonu olan müşterilerimize MaxiPuan yüklemeleri SMS ile bildirilecektir.
9. Kampanya kart bazında değil, müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 20 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
10. MaxiPuanların son kullanım tarihi 8 Mayıs 2017 olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 9 Mayıs 2017 tarihinde geri alınacaktır.
11. MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler ile iade, iptal, itiraz edilen veya kart hamilinin iradesi dışında üçüncü şahıslar tarafından yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
12. BKM Express ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
13. Maximiles ile kazanacağınız MaxiPuan’lar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder