16 Nisan 2017 Pazar

Axess’e özel CarrefourSA Hipermarketlerde 50 TL chip-para fırsatı!

30 Nisan 2017’ye kadar CarrefourSA Hipermarketlerde tek seferde 500 TL ve üzeri elektronik alışverişlerinize 50 TL chip para hediye! Kampanyaya katılmak için “HIPER” yaz 4566’ya gönder!

Kampanya detayları:


Kampanyadan Axess, Wings, Free ve Neo sahipleri faydalanabilir.
Kampanyaya Bank o'card Axess ve Business kartlar dahil değildir.
Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin verilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
50 TL chip-para hediyesi CarrefourSA Hipermarketler’de elektronik kasalardan geçecek tek seferde 500 TL ve üzeri harcamayı gerçekleştirdikten sonra karta anında yüklenecektir ve yüklendiği andan itibaren 9 Mayıs 2017 tarihine kadar tüm CarrefourSA’larda yapılacak olan bir sonraki alışverişlerde kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip paralar 10 Mayıs 2017 tarihinde silinmiş olacaktır.
Kampanya sadece Hipermarket elektronik kasalarında geçerlidir.
Kampanya müşteri bazındadır ve her bir müşteri kampanya kapsamında azami 50 TL chip para kazanabilir.
Chip-para kullanımları kampanya kapsamında değildir.
İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi dokuz ayı geçemez Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyonla ilgili harcamalarda ve yemek, gıda, akaryakıt ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz. Ticari kartlar bu kapsama dahil değildir.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder