24 Nisan 2017 Pazartesi

GarantiPay’le İlk 200 TL ve üzeri Alışverişinize 500 Mil!

Başlangıç - Bitiş Tarihleri
24.04.2017 - 12.05.2017
Nasıl Kazanırım
GarantiPay ile ekstra 500 mil fırsatı! GarantiPay’in geçerli olduğu internet siteleri ve mobil alışveriş uygulamalarından yapacağınız 200 TL veya üzerindeki ilk alışveriş ödemenizi GarantiPay’i seçerek tamamlayın, ekstra 500 mil kazanın. GarantiPay’in geçerli olduğu internet siteleri ve mobil alışveriş uygulamalarını öğrenmek için tıklayın.

Kampanya Detayları


Kampanya kapsamında kazanılacak ödül tutarı, toplamda en fazla 5.000.000 mil ile sınırlıdır. Belirlenen toplam mil tutarına ulaşıldığında kampanya otomatik durdurulur.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve ekstra 500 mil kazanabilecektir.
GarantiPay; BonusFlaş kullanıcılarının internetten yapacakları alışverişleri kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve güvenli olarak tamamlamalarını sağlar.
Alışverişiniz sepetinizi web sitelerinden ya da mobil alışveriş uygulamalarda oluşturun, ödeme aşamasına geldiğinizde ödeme seçenekleri içerisinden GarantiPay’i seçin. İşleminizi BonusFlaş’ta Garanti dijital parolanızı girerek saniyeler içerisinde tamamlayın.
Kampanya 24 Nisan – 12 Mayıs 2017 tarihleri arasında GarantiPay’in geçerli olduğu internet siteleri ve mobil alışveriş uygulamalarda tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri tek ödemeli veya taksitli ilk alışverişlerinizde geçerlidir. GarantiPay’i kullanabileceğiniz internet sitelerine www.milesandsmiles.net adresinden ulaşabilirsiniz.
GarantiPay kullanılmadan yapılan alışverişler ve gib.gov.tr sitesinden GarantiPay ile yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya sadece Miles&Smiles kredi kartları ve şahıs şirketi sahibi müşteriler Miles&Smiles Business kartları dahildir.
Sanal kart ve ek kartlarla yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Sadece geçerli internet siteleri ve mobil uygulamalardan yapılan peşin ve taksitli işlemler dahildir.
Kampanyadan kazanılacak ekstra miller 16 Mayıs 2015 tarihinde yansıyacaktır.
Garanti Bankası kampanya koşullarını değiştirme ve durdurma hakkını saklı tutar.
Katılmak İçin
Kampanyadan hemen faydalanılabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder