11 Nisan 2017 Salı

Maximum Mobil'den Hediye Cinemaximum Sinema Bileti!

​7–24 Nisan 2017 tarihleri arasında İş Bankası Maximum Kart'ınız ile gerçekleştirilecek 500 TL harcamaya 1 adet, harcamanızın 1.000 TL’ye ulaşması akabinde 1 adet daha olmak üzere toplamda 2 adet Cinemaximum sinema bileti hediye!

Kampanya Detayları:


1- Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil uygulaması üzerinden ‘’KATIL’’ butonun tıklanması gerekmektedir.
2- Kampanyamız kapsamında belirlenen harcama toplamı hesaplanırken, müşterilerimizin müşteri numaraları altında tanımlı bulunan kampanyaya dahil tüm kredi kartları (Maximiles ve Ek Kartlar dahil) ile 7-24 Nisan 2017 tarihleri arasında (söz konusu tarihler dahil) gerçekleştirecekleri alışveriş işlemlerinin toplamı dikkate alınacaktır.
3- Yapılacak işlemlerde Maximum Üye İşyeri’nden gerçekleşmiş olma şartı aranmayacaktır. Bir başka deyişle, Bankamız ve diğer banka POS’larından yapılacak yurt içi ve yurt dışı işlemler hesaplamaya dahil edilecektir.
4- Kampanya döneminde yapılan taksitli alışverişler, toplam tutar üzerinden kampanya dönemi harcama tutarına dahil edilecektir.
5- Kampanyaya 7 Nisan 2017 tarihinden önce gerçekleştirilen taksitli alışverişlerin kampanya döneminde hesap özetine yansıyan taksit tutarları dahil edilmeyecektir.
6- Hediye biletler IMAX, IMAX 3D film gösterimlerinde de geçerli olup, VIP salon, 4DX ve D-BOX gösterimlerinde kullanılamamaktadır.
7- Kampanya kapsamındaki alışveriş tutarı toplamına, nakit çekim, faiz ve komisyonlar, MaxiPuan/MaxiMil bozdurarak yapılan alışverişler, yatırım fonu alımları, altın biriktiren talimat kapsamında altın alımı, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan harcamalar, iade, iptal veya itiraz edilen işlemler dahil edilmeyecektir.
8- Müşteri numarası altında tanımlı bulunan Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Bankamatik Kartı, Ön Ödemeli Kart, Şirket Kredi Kartı, Vadematik ve Bayi Kart ile yapılan alışverişler kampanya kapsamındaki alışveriş tutarı toplamına dahil edilmeyecektir.
9- Kampanya müşteri bazında olup, her müşterimiz kampanyadan ilgili dönem içerisinde bir kez yararlanabilecek ve azami 2 adet bilet kazanabilecektir.
10- Kampanya katılımı gerçekleşen müşterilerin hediye PNR numaraları kartlarına kampanya bitiş tarihini izleyen 7. işgününün akşamına kadar yüklenecek ve SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.
11- Yüklenecek elektronik sinema biletlerinin geçerlilik süresi yükleme tarihinden itibaren 60 gün olarak tanımlanacak olup, 60. günün sonunda kullanılmayan biletler müşterilerimizin kredi kartlarından silinecektir.
12- Hediye biletler sistem tarafından son alışveriş işleminin yapıldığı kredi kartına yüklenmekte olup, müşteri numarası altında kayıtlı tüm kredi kartları ve Bankamatik Kartları ile kullanılabilmektedir.
13- Hediye biletlerin kullanımı yalnızca Cinemaximum gişelerinden ve POS cihazı üzerinden yapılabilmekte olup, bilet alımı öncesinde gişe görevlisine kart üzerinde yüklü olan sinema bileti kodlarının kullanılacağına dair bilgi verilmesi gerekmektedir.
14- Müşteri numarası altındaki tüm kartları Maximum Aidatsız Kart ve/veya İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı olan müşterilerimiz kampanyaya dahil değildir.
15- Bankamatik Kartı, Ön Ödemeli Kart, Bayi Kart, Şirket Kredi Kartı ve Vadematik Kart kampanyaya dahil değildir.
16- Türkiye İş Bankası, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder