3 Nisan 2017 Pazartesi

TLcard E-ticaret alışverişlerinizde 15 TL puan! 2x75

1-30 Nisan 2017 tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışında TLcard, Platinum TLcard ve Nuvo TLcard ile tek seferde yapılan ikinci 75 TL ve üzeri tüm internet alışverişlerinize 15 TL puan hediye edilecektir.
Kampanyaya TLcard, Platinum TLcard ve Nuvo TLcard banka kartları dahildir.
Kampanyaya katılmak için KATIL yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numarasının 4454'e SMS olarak gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 15 TL puan kazanabilir.
Kampanyadan kazanılan puanlar açık statülü Yapı Kredi bireysel TLcard, Platinum TLcard veya Nuvo TLcard’lara 11 Mayıs 2017 tarihine kadar, en az 1 adet kullanıma açık Yapı Kredi TLcard, Platinum TLcard ya da Nuvo TLcard olması durumunda yüklenecektir.

Puanların son kullanma tarihi 22 Mayıs 2017’dir. Kullanılmayan puanlar 23 Mayıs 2017 itibari ile geri alınacaktır.
Sanal kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
TLcard ile e-ticaret harcamaları 3D Secure veya BKM Express kabul eden işyerlerinde kolaylıkla ve güvenle gerçekleştirebilir.
Ticari kartlar, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim, iade, iptal ve fatura ödeme işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Fiziki mağazalardan yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayıp, yurt içi ve yurt dışı internet alışverişleri kampanyaya dahildir.
Aynı gün aynı üye işyerinden yapılan işlemlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
SMS gönderim bedeli (KDV ve ÖİV dahil) Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Türk Telekom hatlı numaralar için 0,65 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,415 TL'dir. Operatörler SMS gönderim bedellerinde değişiklik yapma yetkisine sahiptir.
Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder