25 Nisan 2017 Salı

Yapı Kredi World’e özel Kadıköy'deki Chippin markalarında Chippin'le yapacağınız 50 TL ve üzeri ödemelerinizde 10 TL Worldpuan kazanın!

Yapı Kredi World’e özel Kadıköy'deki Chippin markalarında Chippin'le yapacağınız 50 TL ve üzeri ödemelerinizde 10 TL Worldpuan kazanın!
Kampanya Koşulları

Kampanya Nisan ayı boyunca Worldcard ile Chippin’in Kadıköy’deki aşağıda listelenen üye işyerlerinde Chippin ile yapılacak 50 TL ve üzeri ödemelerde 10 TL değerinde Worldpuan kazanılacaktır. Kazanım sağlanabilmesi için Chippin’e eklenen World kredi kartları ile ödeme yapılmalıdır. Kampanyaya Chippin bakiyesi harcanarak yapılan ödemeler dahil değildir.
Her kullanıcı Nisan ayı boyunca ilk 50 TL ve üzeri alışverişinden bir kez olmak üzere, 10 TL değerinde Worldpuan kazanabilir. Kazanılan puanlar aynı gün kartlara yüklenecektir.
Üstelik, Chippin ile daha önce ödeme yapılmamış olması koşuluyla 17 Nisan – 30 Nisan 2017 tarihleri arasında Chippin üye işyerlerinde Chippin ile ilk defa yapılacak ödemelerde bir kez olmak üzere 20 TL değerinde Chippin kazanılacaktır. Kampanyaya Chippin bakiyesi harcanarak yapılan ödemeler dahil değildir. Kazanılan Chippinler 5 Mayıs 2017 tarihinde yüklenecektir. Kazanılan Chippinler nakit olarak talep edilemez. Kazanılan Chippinler, uygulama içerisindeki hayalleri satın alırken Chippin üye noktalarında harcanabilir. Chippin ile ödeme yapmak için veya Chippin bakiyeni harcamak için öncelikle kredi kartını uygulamaya eklemelisin. Kampanya ilk 10.000 kişi ile sınırlıdır. Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.
Kampanyanın geçerli olduğu Chippin ile ödeme yapabileceğiniz firmalar;

Üye İşyeri
Ali Gür
Altınyatak
Arçelik Akçaylar
Arçelik Pınar İnşaat
Aytunç Bentürk Dans Akademi
Babosch Yatçılık
Boğam Cafe
Böcek Cafe
By Dudu Craft Organizasyon
By Lupa Cafe & Restaurant
Diba Kuaför
Evo Sports
Göztepe Dönercisi
Kavanoz Pancakes & Biscuits
Mavi İletişim
Meet Lab Coffee
Metre Pizza
Moda Saat
Mühürdar Kitabevi
Nev Art Silver Takı & Aksesuar
Nuran Ülgen Suadiye Güzellik Merkezi
Pacific Camp & Outdoor
Pasha Hotel Kadıköy
Roka Balık
Slimwell Sağlıklı Yaşam Merkezi
So Big Burger
Space Day Spa
Touristica
Tura Kuyumculuk
Velespit Bisiklet
Llumar Otocam
Zopa Cafe Kadıköy
Ago Atlas- Safir Optik
Aum Pasta Cafe
Hair Chefs
Hero House Cafe
Bike Restaurant
Roka Balık
Mint Baby Kids

Chippin ve Worldcard kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Chippin Müşteri Hizmetleri: 0850 210 83 93

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder