18 Mayıs 2017 Perşembe

150TL ve Üzeri Alışverişe 15TL MaxiPuan!

16-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik ve optik sektörlerinde faaliyet gösteren tüm Maximum üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız peşin veya taksitli 150  TL ve üzeri ilk alışverişinizde 15 TL MaxiPuan!

Maximum Mobil’e özel olan kampanyaya, katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.


Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar:  İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Bankamatik, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı:  MaxiPuan’larınız kampanya bitiminden sonra 09 Haziran 2017 tarihine kadar kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 18 Haziran 2017 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 15 TL MaxiPuan kazanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder