5 Mayıs 2017 Cuma

Anneler Günü'ne özel 50 TL'ye kadar chip-para! 5X100

Axess'le hem annenizin kalbini hem de 50 TL chip-para kazanın! 4-14 Mayıs tarihleri arasında restoran, giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, elektronik, küçük ev aletleri,beyaz eşya mağazaları ve çiçekçilerde yapacağınız 100 TL ve üzeri her harcamaya 10 TL, toplam 50 TL chip-para hediye!

Kampanyadan yararlanabilmek için ilk harcamadan önce ANNE yazıp 4566’ya göndererek kayıt olmanız yeterli.

Kampanya detayları:


Kampanya 4-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında geçerlidir. 14 Mayıs 2017 saat 23:59’ dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.
Kampanya kapsamında giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, elektronik, küçük ev aletleri, beyaz eşya mağazaları, restoran ve çiçekçilerde, tek seferde yapılan peşin veya taksitli 100 TL ve üzeri her harcamada 10 TL, toplamda 50 TL chip-para verilecektir.
Kampanyadan faydalanmaya başlamak için ANNE yazarak 4566’ya SMS gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt oldunuz bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
Bir müşteri tüm Axess kartları ile en fazla 50TL chip-para kazanabilir.
Kazanılan chip-paralar kartınıza anında yüklenecektir.
Kampanyadan kazanılan chip-paraların kullanım süresi 7 gündür.
İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
Wings, Free, Neo ve ticari kartlar ile yapılan işlemler, nakit çekim işlemleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörler tarafından KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak ücretlendirilir.
Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder