3 Mayıs 2017 Çarşamba

Finansbank Lezzetlihediye.com %30 İndirim Kampanyası

Mayıs'ta Bireysel Cep Şubemize giriş yapan müşterilerimize özel lezzetlihediye.com'da %30 indirim fırsatı! Kampanya kodunuzu Cep Şubemizin Kampanyalar menüsünden alıp, 70 TL ve üzeri siparişlerinizde 15 Haziran 2017 tarihine kadar 3 kez kullanabilirsiniz.

Bu kampanya sadece QNB Finansbank Bireysel Cep Şubesi müşterileri için geçerlidir. KOBİ İnternet Şubesi'ne, Bireysel İnternet Şubesi'ne, KOBİ Cep Şubesi'ne, ve enpara.com'a yapılacak olan girişler kampanyaya dâhil değildir.

Bireysel Cep Şubemize giriş yapan müşteriler, kişiye özel kampanya kodlarını Kampanyalar menüsünden alabilirler.
Kampanyalar menüsünden yalnızca bir defa kampanya kodu alınabilir.
Alınan kampanya kodları 3 kez kullanılabilir.
İndirim alışveriş anında uygulanacaktır.
İndirim kampanyası lezzetlihediye.com tarafından sunulmakta olup indirim uygulanacak alışverişin QNB Finansbank bireysel kredi kartları ile yapılma zorunluluğu bulunmamaktadır.
Kampanya kodu ile alınan ürünlerin teslimi, kullanımı sırasında ortaya çıkabilecek sorunlar garanti, iade, değişim gibi hususlarda QNB Finansbank'ın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu konuda oluşabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler lezzetlihediye.com'un  0216 468 70 00 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.
İndirim kodunuzu ürünlerinizi seçtikten sonra " Alışveriş Sepetim" ekranında yer alan "İndirim Kodu'' alanına girip "Kuponu Uygula" butonuna tıklayarak kullanabilirsiniz.
Bu kampanya firmaların diğer kampanyaları ile birleştirilemez.
Lezzetlicicek.com'a yönlendirilen ürünler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kodları paraya çevrilemez. Kullanım süresi dolan kampanya kodları yenileri ile değiştirilemez.
İade durumunda indirimli tutar üzerinden iade yapılır, bu alışveriş için kullanılan kampanya kodu daha sonra tekrar kullanılamaz.
Teslimat ile ilgili detaylara lezzetlihediye.com'dan ulaşılabilir.
Firmanın özel günler sebebiyle yaşayabileceği yoğunluk sebebiyle oluşabilecek teslimat gecikmelerinden QNB Finansbank sorumlu değildir.
lezzetlihediye.com'un tüm müşterilerine sunduğu diğer kampanyalar için detaylı bilgi lezzetlihediye.com'dan alınabilir. QNB Finansbank'ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder