11 Mayıs 2017 Perşembe

Jestiniyap.com 100 liralık alışverişe 1000 MİL Kampanyası

*Kampanya 9 - 15 Mayıs 2017 tarihleri arasında geçerlidir.

*Jestiniyap uygulaması üzerinden kampanya için belirtilen süre içinde tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri jestlerde Miles&Smiles sahiplerine 1000 Mil hediye edilir.

*100 TL ve üzeri jestlerin mil kazanımına dönüşebilmesi için jest yapılan kişinin jestini kullanması gerekmektedir. Kampanya dahilinde iptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.

*Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri kampanyadan en fazla bir kez yararlanabilir. Daha önceki MILES & SMILES kampanyalarından mil kazanmış müşteriler bu kampanyada tekrar 1000 mil kazanabilecektir.


*Kampanyadan yararlanmak için Türk Hava Yolları Özel Yolcu Programı Miles&Smiles üyesi olunması şarttır.

*Kampanyaya katılım yapan kullanıcıların hediye millerini kazanmaları için uygulama içerisinden ‘Profilim’ menüsünde TK numaralarını 31 Mayıs tarihine kadar kayıt etmeleri gerekmektedir.

*Kampanya şartlarına uygun satın alım yapan tüketiciler (son kullanıcılar) THY Miles&Smiles Programından hediye mil kazanacaklardır.

*Kazanılan mil hediyeleri, Kampanya’ya katılan tüketicilerin THY Miles&Smiles Üyelik Kartı TK numaralarına mil olarak işlenmek suretiyle teslim edilecektir. *Kazanılan miller, ekstra mil olarak THY Miles&Smiles üyelerinin toplam miline ilave edilecektir.

*Miles&Smiles sahibi (üyesi) olmayanlar ve ödemesini Miles&Smiles kartıyla yapmayanlar diğer şartlar yerine getirilmiş olsa bile kampanyadan yararlanamazlar.

*Yapılan jestin kullanılma gerekliliği esastır. Kazanılan Miller, 1 Haziran 2017 tarihinde yüklenecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan jestlerin Mil yüklemesi jest kullanımını takip eden 15 gün sonunda yapılacaktır.

*Jestiniyap, katılım ve kullanım koşullarını gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirme veya kampanyayı istediği zaman sonlandırma hakkını saklı tutar. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır.

*Jestiniyap, kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları, cep telefonları ve internet erişimlerinden veya herhangi bir teknik aksaklıktan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara ve/veya cep telefonlarına yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

*Kampanyaya katılıma ilişkin tüm bilgilerin doğru ve eksiksiz şekilde sunulması gereklidir. Kampanyaya katılım sırasında katılımcılardan kaynaklanan sebeplerden dolayı hediye hakkının doğmaması veya kullanılmamasından Jestiniyap sorumlu değildir. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Jestiniyap katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.

*Kazanılan hak veya hediye devredilemez, satılamaz, iade edilemez, nakde veya mala çevrilemez.

*Yanlış veya geçersiz kart numarası yazılmış olmasından dolayı oluşabilecek hak kayıplarından Jestiniyap sorumlu tutulamaz. Kartlara yüklenen puanlar başka bir numaraya aktarılamaz, geri alınamaz ve iade edilemez.

*Kullanım Koşulları’nın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

*Kampanyadan asıl ve ek kartlar yararlanabilir.

*Sanal kredi kartı ile kazanılacak miller sanal kredi kartının bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

*Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Jestiniyap tarafından yapılacaktır.

**THY Miles&Smiles nedir? Miles&Smiles, Türk Hava Yolları’nın özel yolcu programıdır. Türk Hava Yolları ve program ortağı diğer havayolları ile uçulduğunda mil kazanılabilir ya da anlaşmalı firmalarının sunduğu fırsatlardan yararlanılarak mil kazanılabilir ve bu miller uçak biletine dönüştürebilir ya da program kapsamında başka şekillerde değerlendirebilir. Detaylı bilgi ve üyelik için THY Miles&Smiles resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder