4 Mayıs 2017 Perşembe

Markafoni’de 150 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim!

Türk Telekom müşterileri Markafoni'de 150 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim kazanıyor.

Türk Telekom Avantaj uygulaması üzerinden Fırsat Kodu Al butonundan veya MARKAFONI boşluk TCKN yazıp 6262'ye kısa mesaj göndererek fırsat kodu alınabilir.

Kampanya Koşulları

Kampanya 02.05.2017 - 30.06.2017 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterileri yararlanabilir.
Kampanya dahilinde Türk Telekom müşterilerine www.markafoni.com adresinden 150 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim sağlanacaktır.
SMS ile katılımlarda kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin MARKAFONI boşluk TCKN yazıp 6262’ye sms göndermeleri ve gelen şifreyi Markafoni web sitesindeki ödeme adımında, kupon kodu alanına, telefonlarına gelen şifreyi girmeleri gerekmektedir.
Bu kapsamda bir müşteri kampanya boyunca 1 kez faydalanabilir. Şifreler tek kullanımlıktır.
Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Siparişin iptal ve iade edilme durumunda, kazanılan hediye çeki tekrar hesaba yüklenmez.
Kampanya, bebek bezi, bebek maması, ıslak mendil ve *Hızlı tüketim kategorisine ait diğer ürün alışverişleriyle birleştirilemez.
Kampanyaya katılımda kullanıcılara ait farklı kimlik ve iletişim bilgilerinin kullanılmasına karşılık alıcı ismi, ticari ünvan, fatura adresi vb. bilgilerin aynı kullanıcıyı ortaya çıkarması durumunda Markafoni ilgili siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyaya başka türlü herhangi bir haksız katılım tespit edildiğinde, Markafoni bu siparişleri iptal etme hakkını da saklı tutar.
Kod alımı Türk Telekom mobil uygulaması üzerinden ücretsizdir.
Kampanyaya katılımının SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 6262’ye gönderilen kısa mesajlar bir SMS ücreti olup bağlı olunan operatörün belirlediği tarife üzerinden ücretlendirilir.
6262’ye SMS atıldığı takdirde kod ulaşmaması durumunda 444 1 444 numarasından Türk Telekom müşteri hizmetleri aranarak bilgi alınabilir.
Türk Telekom Grubu kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.
Markafoni ve Türk Telekom Grubu kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Hızlı Tüketim Kategorisi ürünleri: 
Fairy, Finish, Parex, Nivea, Air Wick, Oral-B, Ariel, Scotch Brite, Cillit Bang, Vernel Max, Colgate, Hacı Şakir Vanish, Bref, Perwoll, Persil, Marc, Palmolive, Banabak, Pril, Fa, Ace, Alo, Head & Shoulders, Selpak, Calgon, Vissmate, Pantene, Protex, Solo, Woolite, Selin, Ipana, Kotex, Ajax, Dixi, 8x4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder