3 Mayıs 2017 Çarşamba

MAXIMUM Anneler Günü'ne Özel 100 TL ve Üzeri 2. Alışverişe 20 TL!

​Anneler Günü'ne özel 1 Mayıs - 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik,optik ve kuyum  sektörlerinde faaliyet gösteren Maximum üye işyerlerinden tek seferde ve farklı işyerlerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri peşin ya da taksitli 2. alışverişinize 20 TL MaxiPuan!

Kampanya Detayları; 

1. Kampanyaya katılım talebinizi iletmek için;


• Cep telefonunuza Maximum Mobil uygulamasını indirdikten sonra uygulama üzerindeki kampanya sayfasındaki “Katıl” butonuna tıklayabilir,
• maximum.com.tr üzerindeki kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonuna tıkladıktan sonra istenen bilgileri girebilir,
• ANNEM yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan /yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızdan 4402'ye SMS gönderebilirsiniz.

2. Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır ve bir defa faydalanılabilir. Kampanya kapsamında azami 20 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.
3. Aynı gün farklı işyerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamında kabul edilecek olup, aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
4. Kampanya kapsamında yer alan sektörlere ek olarak Paşabahçe, İş Kültür Yayınları, Remzi Kitap Evi, Nezih Kitap Evi ve D&R mağazaları kampanya kapsamındadır.
5. İlave MaxiPuanlarınız kampanyanın sona ermesini takiben 10 iş günü içinde kampanya alışverişinde kullandığınız kredi kartınıza yansıtılacaktır.(24 MAYIS)
6. Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 08 Haziran 2017 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 09 Haziran 2017 tarihinde geri alınacaktır.
7. Kampanyaya MercedesCard ve Maximiles kredi kartları da dahildir. Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar Maxi Mil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
8. Kampanyaya Maximum özellikli kredi kartları ve Bankamatik Kartları dahildir, bununla birlikte Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İşte Üniversiteli Aidatsız Kart, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
9. Maximiles'ınıza yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılabilecektir.
10. Ziraat Bankası Kredi Kartları kampanyaya dahildir.  Ziraat Maximum kredi kartınız ile kampanyaya katılabilmek için "ANNEM” yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızdan 4757'ye SMS göndermeniz gerekmektedir.
11. Kampanya başvurusu için göndereceğiniz kısa mesajlar cep telefonu operatörünüzde geçerli tarifeniz üzerinden ücretlendirilmektedir.
12. Online ödeme şirketleri aracılığı ile gerçekleştireceğiniz işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
13. İptal ve iade işlemleri dikkate alınacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder