3 Mayıs 2017 Çarşamba

MAXIMUM Lidyana.com’da 30 TL İndirim Kampanyası 150/30

1-31 Mayıs tarihleri arasında Lidyana.com’dan tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri ilk peşin veya taksitli alışverişinizde;

• Kampanyaya Maximum Mobil’den katıldığınızda 30 TL İndirim!
• Üstelik peşin fiyatına 3 taksit!

Katılmak için:


• Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir  Kampanya katılımının ardından  müşterilerimizin  Bankamızda kayıtlı cep telefonlarına sms ile indirim kodu iletilecektir.

Unutmayın, 30 TL indirim sadece Maximum Mobil’den katılımlarda geçerli.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı  ile yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri ile kozmetik, parfüm, saat, teknoloji, güneş gözlüğü kategorisi , Bendis ve Biondina markasına ait ürünler kampanyaya dahil değildir.

Ek Koşullar: Kampanyadan faydalanmak için Maximum kart sahiplerinin indirim kodunu, lidyana.com sitesine üye girişi yaparak, alışveriş sepetindeki "kupon kodu" alanına girmeleri gerekmektedir. 30 TL indirim, alışveriş sepetinde kampanya şartlarına uyum sağlayan tüm ürünlerin satış fiyatı toplamının kargo ücreti ve vade farkı hariç 150 TL ve üzerinde olması halinde geçerlidir. Alınan ürünlerin iade edilmesi durumda kazanılan indirim tutarının tamamı geri alınacak, indirim bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. Kampanyamızdan 1 müşteri en fazla 1 kez faydalanabilir ve en fazla 30 TL indirim kazanabilir. Kampanyamız diğer çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez. Peşin fiyatına 3 taksit için alt limit bulunmamaktadır. Lidyana.com ve Türkiye İş Bankası A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder