23 Mayıs 2017 Salı

Ramazan Market MaxiPuan Kampanyası

20 Mayıs – 24 Haziran 2017 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 100 TL ve üzeri 4. peşin alışverişe 40 TL MaxiPuan!
​​Kampanya Koşulları:
Kampanya kapsamında alışverişlerin Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
Kampanya kart bazında değil müşteri bazında olacaktır. Bir müşteri kampanyamızdan bir defa faydalanabilir ve azami 40 TL MaxiPuan kazanabilir.

Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyamıza dahil sayılacaktır.
İlave MaxiPuan’lar kampanyanın sona ermesini takip eden 7 iş günü içerisinde müşterilerimizin kampanyada kullandıkları son karta yüklenecektir.
İlave MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 20 Temmuz 2017 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuan’lar 21 Temmuz 2017 tarihinde geri alınacaktır.
Taksitli işlemler, Şirket Kredi Kartı, Ziraat Ücretsiz Kart, Maksimum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Ziraat Maximum Kart sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için "RAMAZAN” yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4757'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
Kampanyaya katılmak için yurtiçinden gönderilecek olan SMS’ ler ücretsizdir.
Kampanyaya KKTC’ den katılmak isteyen müşterilerimiz 0 532 752 47 47’ ye SMS gönderebilirler. KKTC’ den kampanyaya katılmak için gönderilecek olan SMS’ ler operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder