24 Mayıs 2017 Çarşamba

Seçili markalarda Hopi'den yapılacak mobil ödemeye 30TL'ye varan ParaPuan!

CardFinans’a özel 10-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında Boyner/YKM, Beymen, Beymen Club, Network, Divarese, Que, Beymen Business, Altınyıldız Classics ve Wepublic mağazalarında HOPİ uygulamasına tanımlayacağınız CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Artı Paket’e dahil Fix Card’ınızla HOPİ uygulaması içerisinden QNB Finansbank POS’larından tek çekim veya taksitli mobil ödeme yapacağınız alışverişlerinizin %5’i kadar toplamda 30 TL’ye varan ParaPuan fırsatı!


ParaPuan kampanyası kapsamında, Boyner/YKM, Beymen, Beymen Club, Network, Divarese, Que, Beymen Business, Altinyildiz Classics ve Wepublic magazalarinda 10-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında HOPİ uygulamasına tanımlayacağınız CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Artı Paket’e dahil Fix Card’ınızla HOPİ uygulaması içerisinde QNB Finansbank POS’larından tek çekim veya taksitli mobil ödeme yapacağınız alışverişlerinizin %5’i kadar toplamda 30 TL’ye varan ParaPuan sunulmaktadır. Kazanılan ParaPuan’lar alışveriş anında harcama yapılan karta yüklenecek olup, 30 Haziran 2017’ye kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan ParaPuan’lar 1 Temmuz 2017’de geri alınacaktır.
Kazanılan ParaPuan’lar sadece Boyner/YKM, Beymen, Beymen Club, Network, Divarese, Que, Beymen Business, Altınyıldız Classics ve Wepublic mağazalarında kullanılabilecek olup markaların online mağazalarında veya Hopi içerisinden yapılacak mobil ödeme işlemlerinde kullanılamayacaktır.
ParaPuan kampanyasından bir kişi bir kez yararlanabilecek olup, en fazla 30 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir. Kazanılan ParaPuan’lar harcama yapılan asıl kart ya da ek karta yüklenecektir.
QNB Finansbank ticari kartları, banka kartları, sanal kartlar, ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler ve Artı Paket’e dahil olmayan Fix Card’lar ParaPuan kampanyasına dahil değildir.
Fix Card “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Fix Card Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi almak için 0850 222 0 900’u arayabilirsiniz.
ParaPuan kampanyası, taksit kampanyası dışında diğer kampanyalarla birleştirilemez.
Hopi uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.
Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir. Ayrıca iade sonrası kazanılan ParaPuan’lar da geri alınır, ParaPuan’lar harcanmış ise ilgili tutar karta TL borcu olarak yansıtılır.
30 Haziran 2017 tarihine kadar kampanya kapsamında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki alımı hariç alışverişlerde 6, 7 veya 9 taksit fırsatı sunulacaktır.
Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri Beymen için 2 ve 6; Beymen Club, Network, Divarese, Que, Wepublic için 2 ve 7 veya Boyner/YKM, Beymen Business, Altınyıldız Classics  için 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.
Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.
Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.
Kampanyaya dahil üye işyerlerinin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi üye işyerlerinin mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Kampanya kapsamında üye işyerinden satın alınan ürünlerle veya Hopi uygulaması ile ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler üye iş yerlerinin veya Hopi’nin müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder