14 Mayıs 2017 Pazar

VakıfBank Worldcard'dan 40 TL Worldpuan!  5X100

VakıfBank Worldcard ile 13 - 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik, saat, elektronik marketler, oyuncak ve kozmetik sektörlerinde yapacağınız alışverişler için geçerlidir.
Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL, toplamda 40 TL Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 40 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya ticari kartlar, Bankomat kartlar, nakit çekim, mail order işlemleri, e-ticaret, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından MAYIS yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 8 Haziran 2017 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık kredi kartına yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 18 Haziran 2017’dir.
Kullanılmayan Worldpuan’lar 19 Haziran 2017 tarihinde geri alınacaktır.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
Kampanyaya dahil alışverişler için VakıfBank sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder